HääTäi

Morsian
 • Content count

  30
 • Joined

 • Last visited

About HääTäi

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

949 profile views
 1. Meillä on teemana papillon-perhonen. Koska meillä on kaksi papillon koiraa, jotka on meijän elämän keskipisteet. <3 Pitäs vaan joku teema keksi tukemaan papillonia syksyhäihin.
 2. Mistähän löytyis isolle miehelle, ei siis lihavalle. Vaan pitkälle ja rotevalle miehelle paras valikoima. Ku kengät on sirot 47-48, vartta on 196 cm ja sitte hartiat on ko lavon ovet. Oikiasti kaikki paikat on joko ihan sikakalliita, niiko pelekkä puvun takki 360 alkaen, nuilla mittoilla.
 3. Mieki haluan jo oman vihkin käyttöön! On niin ihania sormuksia täällä.
 4. Minun kaaso saa ite valita puvun, kuhan se on vaan väriltään meiän häihin sopiva. Pukuun toki mie maksan sopivan meikin ja kampauksen.
 5. Turkoosi ja lime.
 6. Meidän häät on 5.9.2015. Kirkko on jo varattu, samoin juhlapaikka ja osa juhlapaikasta maksettuki. Väreistä aletaan keskustelemaan, kun sovittiin, että sulhanen päättä yhden värin ja morsian toisen. Siis päävärit. Tehosteväri ollaan jo päätetty yhdessä. Me ollaan niin päätön pariskunta, ettei ole tosikaan. Niin häistä pitäs saada meijän näköset. Bestman ja Kaaso on valmiina ja morsiusneidot. Sormuspoikakin on valmiina, tosin se on erilaisempi päätös, koska häät ovat lapsettomat. Hääpukua en ole vielä sovittanu enkä isommin katellut, kun laihdutus ja kuntokuuri on alkanu.
 7. Mulla on huulikoru ja hommasin siihen turkoosin korun, hääpäivän väreihin sopivan korun. En ota rakasta korua poies. Samoin rustoissa pidän lävistykset ja napakorun. Napaan ajattelin vaihtaa sulhasta miellyttävän korun.
 8. Enpäs osannu muuallekaan kirjottaa. Meillä olisi ideana järjestää juhlat niin, että lähimmät kaverit ja sukulaiset ja perhe tietenkin tulisi juhlimaan kirkkoon ja syömään itse vastaanotolle. Sitten, kun ruokailu olisi ohitse alkaisi ns. avoin juhla, jonne kaikki muutkin kaverit olisivat tervetulleita. Kuulostaako tyhmältä?
 9. Ja kuvaustilaksi makro, joka siis tarkotettu läheltä kuvvaamisseen.
 10. Mie ootan innolla, että saa taas häiden jälkeen sen irokeesi leikattua. Että kuuluukohan se rouvatukkaan. Mutta nyt olisi tavoitteena kasvattaa, kun ei omaan hääeleganssiin kuuluis vaaleanpunainen irokeesi.
 11. Kyllä minun mielestä on ihana, kun mies ottaa kantaa asioihin ja haluaa vaikuttaa häihin. Me valittiin häihin väriteema yhdessä. Mie valitsi yhden värin ja (kauhulla) jäin odottelemaan sulhasen värivalintaa. No ne meni ihan täyvellisesti nappiin. Onneksi. Ja yhdessä valittin tehostevärit. Mie ehkä enemmän ehottelin ja jos sulhanen ihastu johonkin vaihtoehtoon kunnolla ja sano jonkun näyttävän hyvältä niin se otettiin.
 12. Morsiamen puolelta on tulossa reilusti enemmän. Koitin sanoa sulhaselle, että mieti nyt haluatko kettään muita. Mutta en voi pakottaa toista, jos ei halua. Tällä hetkellä olis 97 kutsuttavaa.
 13. Jos sanoja oliski ollut aivan joku toinen, kuin morsiamen äiti, eli minun äiti niin olisin voinut ohittaa ihan vaan olankohautuksella. Mutta pittää vaan todistaa kuinka vahvaa meän rakkaus on.