Jump to content
Naimisiin.info

HääTäi

Morsian
  • Viestit

    30
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by HääTäi

  1. Meidän häät on 5.9.2015. Kirkko on jo varattu, samoin juhlapaikka ja osa juhlapaikasta maksettuki. :D Väreistä aletaan keskustelemaan, kun sovittiin, että sulhanen päättä yhden värin ja morsian toisen. Siis päävärit. Tehosteväri ollaan jo päätetty yhdessä. :D Me ollaan niin päätön pariskunta, ettei ole tosikaan. Niin häistä pitäs saada meijän näköset. Bestman ja Kaaso on valmiina ja morsiusneidot. Sormuspoikakin on valmiina, tosin se on erilaisempi päätös, koska häät ovat lapsettomat.

    Hääpukua en ole vielä sovittanu enkä isommin katellut, kun laihdutus ja kuntokuuri on alkanu.

  2. Kyllä minun mielestä on ihana, kun mies ottaa kantaa asioihin ja haluaa vaikuttaa häihin. Me valittiin häihin väriteema yhdessä. Mie valitsi yhden värin ja (kauhulla) jäin odottelemaan sulhasen värivalintaa. No ne meni ihan täyvellisesti nappiin. Onneksi. :girl_hide::girl_haha: Ja yhdessä valittin tehostevärit. Mie ehkä enemmän ehottelin ja jos sulhanen ihastu johonkin vaihtoehtoon kunnolla ja sano jonkun näyttävän hyvältä niin se otettiin.

  3. Oi. Minut vietiin Turkuun. Hotelliin, sviittiin. Ja yhtäkkiä polvistuttiin ja raukka parka kaivo takataskustaan sormusrasian, jonka oli ite vielä valinnut. Sitten iiiiiiiiso kimppu ruusuja. Poika parka itki ja kertoi omista tunteistaan. Mie vaan tärisin ja itkiä tihrutin. Sitten ojensin käden ja sain siihen timantteja. :) Sitten sieltä romanttisesti ravintolaan syömään. :girl_in_love:

×
×
  • Create New...