SamiHämis

Sulhanen
  • Viestit

    26
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä SamiHämis

  • Taso
    Juniori
  • Syntymäpäivä 10/15/68

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Paikkakunta
    Vantaa
  1. Samaa mieltä edellisen kanssa. Lisäksi pitää muistaa, että ei toisten pääsemisiä aina tiedä. Jos joku sittenkin pystyy tai haluaa tulla:)
  2. Olen kerran ollut nyyttärihäissä. Toimivat ihan hyvin, koska osallistujat olivat tiettyä kaveriporukkaa, jossa kaikki osasivat laittaa jotakin. Ne jotka eivät osanneet, ostivat sitten valmiina kaupasta. Tuotavia oli jaettu karkeasti alku-, pää- ja jälkiruokiin. Paikalla ei ollut sukulaisia ja vihkiminen oli tehty aikaisemmin maistraatissa.. Sitä en tiedä miksi ko. pari halusi järjestää nyyttärihäät. En usko että kyseessä oli rahan säästäminen. Luulen, että enemmän kyseessä oli arvovalinta. Pari oli ollut yhdessä jo pitkään ja ehkä häitä ei haluttu korostaa.
  3. Suosittelen avioehtoa. Minulla oli ensimmäiseen avioliittoon mennessä asunto ja jonkun verran sijoitusomaisuutta. Vaimolla ei ollut oikeastaan muuta kuin opintolainaa. Varoilla ostettiin sitten yhteisiin nimiin iso asunto. Avioerossa kaikki jaettiin sitten tasan. Eli aika kalliiksi kävi minulle tuo avioero. En myöskään halunnut riidellä hirveästi tästä asiasta. Keskityin mielummin huoltajuuskuvion järkeväksi saamiseen.
  4. Kreetalla on tullut oltua muutaman kerran. Suosittelen auton vuokrausta niin näkee paljon enemmän. Liikenne on kohtuullisen rauhallista ja etäisyydet sen verran pitkiä, että mopolla ei viitsi ajaa. Varsinkin jos on kiinnostunut historiallisista kohteista, oma auto on näppärä. Auton vuokraus oli keväällä ainakin todella edullista. Ilmeisesti turisismi on sen verran vähentynyt, että autoja on vähän liikaa turistien määrään nähden.
  5. Ollaan 44 ja 40. Kummatkit jo toiselle ja toivottavasti viimeiselle kierrokselle menossa. Tunnettu on kaksi vuotta. Yhteisiä lapsia ei ole, eikä tule:). Kummallakin lapsi edellisestä avioliitosta.
  6. Four weddings and a funeral on ehdottomasti huippuelokuva, Vaikka se on jo aika vanha leffa, ei se edelleenkään vaikuta mitenkään huonolta. Jos sitä ei ole nähnyt, kanattaa ehdottomasti katsoa. Se ei ole niin "siirappinen" ja ennalta-arvattava kuin monet muut hääleffat.
  7. Itse olen ollut BM kolme kertaa. Kahdella kerralla olen vuokrannnut frakin ja kerran olin normaallissa "siviili" tummassa puvussa. Frakkien vuokrat olen aina maksanut itse ja se on ollut mielestäni OK, koska ko. sulhasten kanssa on tehty toisille kaikenlaisia palveluksia työpaikosta lähtein, että ei se vuokra tunnu tässä suhteessa miltään. Kaasoilla voi olla tietysti eri tilanne, jos heitä on useampi ja eivät ole niin läheisiä.
  8. Laita vain valkoinen puku. Minun mielestäni se puvun väri riippuu enemmän häiden luonteesta kuin ikävuosista. Maistraatissa naimisiin mennessä ei valkoista pukua ei ehkä tarvitse, mutta kirkossa kyllä ehdottomasti. Mites vieraat muuten erottavat morsiamen:)
  9. Kyllä pukukoodin laittaminen on pelkästää kohteliasta vieraita kohtaan. Ei kenenkään ole kivaa olla kovat kaulassa metsähäissä tai farkut päällä muiden ollessa tummassa puvussa. Jos ei ole mitään tietoa pukukoodista, ainakin naisilla on aika arpominen vaatteiden kanssa. Miehillä todennäköisesti vaalea puku sopii aina kesähäissä.
  10. m45 ja n39 kummallakin jo toinen kerta toden sanoen. Asuttu 1v yhdessä ja kummankin lapsen kanssa. Tunnettu on jo 2.5 vuotta.
  11. itse olen järjestänyt paljon muita tapahtumia kuin häitä. Siitä on jäänyt muuta asia käteen. Lasi kuohuviiniä on hyvä aloitusjuoma alkuun aina. Ruuan kanssa ihmiset yleensä haluavat viiniä, mutta myöhemmin seurustelujuomana olut, siideri ja erityisesti lonkero ovat suosittuja. Boolit ovat vähän sellaista täytejuomaa, mistä porukat eivät niin välitä. Väkevien kanssa kannattaa olla varovainen, koska joukkoon mahtuu aina muutama joille terävät maistuvat ja esille tulee känniääliö. Eikä normaalisti ihmiset edes kaipaa parin avecin lisäksi oikeastaa enempää teräviä. Pari känniääliötä pilaa kummasti muitten tunnelmaa.
  12. Samaa mieltä kahden edellisen kanssa. Olen ollut parissä häissä, missä tanssi on ollut aika pakkopullaa. Riippuu tietysti vieraista. Jos on humppa-piireistä, niin tanssi on varmaan ihan hyvä ohjelma. Muuten ei ainakaan ole kyllä ollut nuorempien vieraiden suosiossa. Bändin sijasta voi satsata vaikka ruokaan tai pöytiin tarjoiluun.
  13. Samaa mieltä. Kolmekymmentä ei todellakaan ole niin vanha. Viime aikoina on ollut juttuja kuusikymppisistä, jotka menevät naimisiin:) Hääsuunnittelu tietysit on näin vanhemmalla iällä hieman rauhoittunut, mutta juhlien järjestämisessä on varmaan kertynyt kokemusta sen verran että hääjuhlista voi tehdä vierailekin nautittavan:)
  14. Ei kutsuta, koska rajanveto ketä kutsutaan olisi vähän vaikeaa. Sen sijaan kutusn pari asiakasta joiden kanssa olen tehnyt kauan yhteistyötä. Asiakkaita on helpompi kutsua, koska eivät ole sillä tavalla yhteydessä toisiinsa normaalisti.
  15. Itse maksetaan. Tosin häät tulevat olemaan melko pienet.