Glammie

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Glammie

  • Taso
    Untuvikko
  • Syntymäpäivä 12/20/80

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Espoo
  1. Moikka! Ne jotka on olleet Albergan kartanossa, miten teillä on mennyt juhlien jälkeinen siivous? Sopimukseen kuuluu ulkopuolinen siivouspalvelu joka velottaa 160 euroa paikan siivoomisesta vaikka siellä siivoiskin ite, ja sinne pitää jäädä siivoomaan heti juhlien jälkeen. Sopimuksessa lukee että siivous alkaa heti juhlien loputtua, eli tarkottaako se sitä että sieltä tulee joku siivooja keskellä yötä sitten siivoomaan ja heivaa meidät pihalle? Kuulostaa vähän hassulta koko homma. Paikan pitää olla siivottuna klo 10 seuraavana päivänä, tosi tiukaksi vedetty koko aikataulu!
  2. Me mennään 19.6. maistraatissa kahdestaan naimisiin ja hääjuhla on seuraavana päivänä. Näin siksi että samana päivänä ei voi vihkiä koska maistraatti on kiinni juhannusaattona. Oon jo kaksi kertaa yrittänyt varata sitä, ja viimeks sanottiin että lokakuussa saa alkaa varaamaan ja nyt että vasta 28. päivä lokakuuta saa varata. On tarkkaa
  3. Meidän häissä on keskiaikaisteema modernilla twistillä. Itselleni tulee keskiaikastyylinen hääpuku ja hääpaikan väreiksi olen suunnitellut pellavaa, punaista ruskeaa, jne.
  4. Itse pohdiskelen paljon sitä että miten saisin kaikki eri paikkakunnilta tulevat ystäväni viihtymään keskenään, sillä he eivät tunne toisiaan. Häämme ovat pienet joten voin juhlan keskellä keskittyä hyvin heihin kaikkiin, mutta silti mietityttää miten heidät saisi viihtymään.
  5. Ollaan budjetoitu suurinpiirtein haarukkaan 1500-2000e. Ruuat tehdään itse ja tilavuokra on pikkasen reilu 400 euroa, puku reilun 100 euroa ja muut hankitaan pikkuhiljaa
  6. Alustavien laskelmien mukaan 28-30, riippuu myös paljon siitä tuleeko yhden ystävän mies lapsineen mukaan vai pelkkä ystävä.
  7. On sähköpostiketju, jossa olemme hyväksyneet tarjotun paketin päivämäärineen kaikkineen. Nyt kun lähdin varmistamaan että ovatko he juhannusaattona avoinna kun moni pitopalvelu ei ole, lähettivät tämän kyseisen mailin jossa kerrotaan että menu, kahvitus ja muu pitopalvelu on normaalihintaista mutta henkilötunnit ovat pyhälisällisiä. Kyseessä on varsin paljon positiivista mainetta saanut pitopalvelu ja kummastelenkin miksi minä saan töykeitä viestejä joissa ei asioita kerrota vaan ne pitää nyhtää, ja mietin johtuuko se siitä että meillä on pienet häät tulossa. Alkuun olivat kyllä ystävällisiä kun kertoivat että pienemmätkin juhlat onnistuu järjestää. Pakettitarjous oli todella edullinen ja siksi halusin pitää kiinni tästä mutta jos joudumme maksamaan sovitun paketin päälle vielä useita satoja euroja yhden henkilön vuoksi niin joudumme vaihtamaan pitopalvelua, tai sitten vaihtoehtoisesti tehdään porukalla ruuat.
  8. Minua on alkanut ottaa päähän pitopalvelu jonka valitsimme, tai pikemminkin se henkilö jonka kanssa käyn sähköpostittelua. Häämme on juhannusaattona, ja varmistin aiemmin että tiedostaa että kyseessä on arkipyhä. Viestit on usein jotenkin vinoilevia, kettuilevia ja niissä jätetään paljon kertomatta jolloin mä joudun AINA laittamaan bumerangina takaisin lisäkysymyksiä. Meille laskettiin siis tarjouspaketti joka sisältää yhden henkilön huolehtimaan ruuista ja me hyväksyimme sen, mutta nyt meille kerrottiinkin että vaikka menu, kahvitus ja muu pitopalvelu on normaalihintaista, henkilötunneista pyydetään pyhälisää. Sehän tietää useiden satojen eurojen lisäkustannuksia! Olin siinä käsityksessä että koska tuo yksi henkilö sisältyi pakettiin, ei lisäkustannuksia sen suhteen enää tulisi. Mieleni tekisi pistää tämän lafkan kanssa pillit pussiin, kun rasittaa olla jatkuvasti utelemassa lisää kun mitään ei kerrota heti. Meillä on suhteellisen pieni budjetti, ja vaikka käsitänkin että arkipyhistä pyydetään lisäkustannuksia, en osannut arvata että ne tulee vielä sen meille lasketun paketin lisäksi koska sitä ei missään vaiheessa mainittu