Jump to content
Naimisiin.info

guarina

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän guarina kaikki viestit

  1. guarina

    ETSY.com verkkokauppa

    Tutustuin vähän tarkemmin Etsyn kauppiaisiin.. Löysin tällaisen kun LaceMarry, onko kokemuksia? Vaikuttaa ainakin ihan luotettavalta, on omat nettisivut jne..
  2. guarina

    ETSY.com verkkokauppa

    Kiitos vinkistä franny En halua lyhyttä vaan pitkän puvun, mutta vintage hengessä. Hienoja pukua on kyllä monella hääpukujen valmistajalla, mutta hinnat ovat aika kovia.. Siksi olen päätynyt Etsyyn. Ainut mitä mietin vielä on puvun pituus, tuleeko ne valmiiksi hieman pidempinä vai miten? Olen kokoa 36 ja pituuteni hääpäivänä kenkien kanssa on 181cm.. Onkohan tämä ongelma? Vai kannattaisiko kuitenkin ottaa omilla mitoilla puku? Ja onko tietoa, paljonko suunnilleen Suomessa maksaa jos teettää ompelijalla puvun?
  3. guarina

    ETSY.com verkkokauppa

    Olen katsellut Etsystä hääpukua itselleni. Etsin vintage -tyylistä ja tuolla niitä on pilvin pimein:) Olen hieman hämilläni käsintehdyistä puvuista? Kenelläkään kokemuksia? Meneekö koot varmasti oikein, laatu sellaista kun luvataan jne.?
  4. Moi, Onko kenelläkään kokemuksia Cora Bridalista? Olen löytänyt Forever Yoursin puvun sieltä tosi halvalla kun vertaa Suomen hintoihin! Niin tuli vaan tunne, että voiko olla mahdollista?! Vai onko tämä jotain huijaussivustoja... :/ Tässä vielä linkki http://www.corabridal.com/
×
×
  • Create New...