Jump to content
Naimisiin.info

kaketsu

Morsian
  • Viestit

    15
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Male

kaketsu's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. 3 viikkoa jäljellä. Mun puku on vielä ompelijalla muokattavana, mutta en hättäile, siitä tulee hyvä. Biisilistaa pitäs täälläkin vääntää ja askarteluita..Eniten ahistaa tällä hetkellä miten sijoitan vieraat pöytiin eli siis pöytäkartan teko sitten kun tiiän ketkä loppujen lopuksi ovat ilmoittautuneet ( viikon päästä v.p. päättyy)..Pientä hermoilua havaittavissa sen suhteen tosiaan, olenko muistanut ottaa kaikki asiat huomioon vain olenko sittenkin unohtanut jotain...
  2. Minkälainen on etko/harjoitus-häämatka? Meillät häihin reilu 3 kk. - Kirkko ja pappi varattu - Juhlapaikka varattu - Pitopalvelu ja leipomo varattu - Hääyö varattu hotellista - Kampaaja ja meikkaus varattu - Hääpuku ja kengät ostettu, tosin mekkoa pitää käyttää vielä ompelijalla - Kutsut tehty ja lähtee postin mukana eteenpäin ensi viikolla - Juhlakoristeita hankittu, tämä homma vielä kesken Vielä pitäisi - sormukset - sulhasen puku ja kengät - morsiustyttöjen mekot ja kengät - alholin hankinta - jne eli vielä on kaikenlaista...ihana kun sulhanen toistelee vain lausetta "vielähän tässä on hyvn aikaa", kun itse alkaa jo vähän panikoimaan
  3. Meillä häät elokuun alussa 2014 ja ajattelin laittaa kutsut postiin vappuaattona..eli n. 3 kk ennen tärkeää päivää ovat kutsut perillä. Tämä väli tuntuu sopivalta, koska lomakaudet pukkaa päälle ja ihmiset alkavat varailemaan matkoja tms ja haluan että mahd. monet ottaisivat häämme huomioon kesän suunnitelmissa, nyt kun siis voi vielä vaikuttaa Oon niin onnellinen kun saan pukattua noi kutsut maailmalle, niitä on tehty kuin iisakin kirkkoa vuoden vaihteen jälkeen!
  4. Alunperin kun häistä sovittiin päätimme että myös itse maksamme häämme, jos joku haluaa avustaa rahallisesti se on ok, mutta on myöskin tietoinen siitä, että sillä ei silti saa mitään päätäntävaltaa hääsuunnitelmiin ,koska keneltäkään emme rahallista apua varta vasten pyydä. Meillä ei oikein ole ollut mitään budjetista puhetta, mutta eiköhän se tässä selkene ajan mittaan, suurin kuluerä tulee olemaan pitopalvelu ja sormukset.
  5. Siis naimisiinmenon pitäisi olla iloinen asia, tympii kun ihmiset käyttäytyy tuolla lailla
  6. kaketsu

    Kutsukortteja

    Tosi kivat kutsut, minkä henkiset juhlat tulossa, voiko kutsuista päätellä mitään? Ihanaa kun ihmisillä on mielikuvitusta, ite kun oon tätä tikku-ukko-tyyppiä, jonka mielikuvitus on ihan onneton..
  7. kaketsu

    Kutsukortteja

    Näyttäis moni tykästyvän tuohon neloseen, joka myös kaasojenkin mielestä oli paras vaihtoehto Kyllä sitä on iteki kallistunu sen kannalle, tosin pienellä muokkauksella. Kuhan tilipäivä tulee ja pääsen askartelukauppaan tuhlaamaan niin tulen näyttämään sitten lopullisen version. Sitte ku jaksais tehä vielä samanhenkiset paikkakortit ja menut ja ohjelmat ja ja ja....
  8. kaketsu

    Kutsukortteja

    Heh, kaikki tykkäävät eri versioista Nyt kun noita koevedoksia on aikansa tuijotellu, niin nro 3 ainakin pois (näyttää ihan rippikortilta), sitte alkanu ehkä nrot 2 ja 4 miellyttään enemmän silmää..johtunee myös siitä että tykkään tuosta neliön muotoisesta kortista Mutta se on niin katsojan silmissä, mikä näyttää hyvältä ja mikä ei.
  9. Puhelimessa kerrottu uutinen sen jälkeen, kun saimme kirkon ja hääpaikan varattua.. Äiti suhtaui hyvin, isän reaktio taas siihen tietoon, ettemme tule kutsumaan sukulaisia kuin pari (eli kutsumme perheen/lähipiirin sekä ystäviämme, joiden kanssa olemme tekemisissä) oli se että nehän on "suvun juhlat" ja että eihän hän edes tunne sieltä sitten ketään ja antoi vähän ymmärtää, että rahallista auttamista harkitaan todella tarkkaa, jos sukulaisia ei ole tulossa...HUOH! Onneksi tässä on aikaa, että saadaan rauha maahan, koska kaikesta huolimatta vieraslista on jokseenkin lyöty lukkoon ja kyseessähän oli kuitenkin MEIDÄN häät, ei suvun. Mitään rahallista apua ei olla edes pyydetty, tietenkin se on mukavaa jos halutaan auttaa, mutta jos sen varjolla vaaditaan jotain tiettyjä juttuja niin parempi ettei osallistu rahallisesti ollenkaan. MIksi sukulaiset pitäisi kutsua häihin sen takia että he ovat sinun sukulaisia, vaikka heidän kanssa ei olisi tekemisissä??
  10. kaketsu

    Kutsukortteja

    Hei, tulipas tehtyä muutama prototyyppi, kertokaa mistä tykkäätte, että osaan ehkä joskus päättää sen oikean kortin... Kortit tehty siten että kortit valmistui alkaen vasemmalta, kuten huomaa ideaa pukkas mitä enemmän oikealle päin mennään...mutta pari huomiota, mitä tuossa askartelun lomassa hoksas; kakspuoleinen teippi -> mikä kätevä kapistus! Sitten, en ole ollut koskaa mikään askartelija, mutta tämä meni melkein terapiasta, nyt kun vaan osais päättää.. Sanat mitkä vois kuvailla meidän häitä parhaiten olisi pitsi, valkoinen, hopea, kristallit..niiden pohjalta sitte kortitkin.
×
×
  • Create New...