pepepupu

Jäsen
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About pepepupu

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki

Recent Profile Visitors

258 profile views
 1. Minä olin hölöttänyt kosinnasta jo useamman vuoden ja puolivitsillä uhkaillut, että jos et kosi, niin minä kosin viimeistään karkausvuotena No, jätin kosinnan kuitenkin tekemättä ja päätin jäädä odottelemaan romanttisen mieheni yllätyskosintaa. Se tapahtui sitten eräänä tammikuisena perjantaina, kun mieheni oli hakemassa minua töistä kotiin. Olin juuri sairastunut flunssaan, eikä oloni ollut kovin hyvä. Tilannetta pahensi se, että olimme lähdössä muutaman päivän päästä Aasian reissulle ja minua harmitti sairastuminen vietävästi. Tokaisinkin miehelleni automatkalla kotiin vitsinä, että "nyt tästä vielä puuttuisi, että menisit ja kosisit". Mieheni hymähti, enkä osanut aavistaa mitään. Kun pääsin kotiin, olohuoneen pöydällä odotti omituinen kirjanen. Ihmettelin miehelleni ääneen, että mikä tuo mahtaa olla. Mies käski istahtaa ja katsoa. Aloin selata kirjaa. Se oli täynnä epämääräisiä kuvia. En aluksi tajunnut, mitä kuvasarjassa tapahtuu, kunnes havahduin: kuvissa taottiin sormusta!! Olin vieläkin vähän ihmeissäni, mutta aloin jo ymmärtää tilanteen. Selasin kirjan loppuun - viimeiset kuvat olivat yhteiskuvia meistä ja kirjanen päättyi lauseeseen, jota aina miehelleni hoin "koska mennää naimisiin?". Homman kruunasi se, että mieheni meni polvilleen eteeni ja antoi sormusrasian. Siellä oli se samainen sormus, joka kuvasarjassakin näkyi. Mieheni oli käynyt tuntemansa kultasepän pajalla sen itse minulle tekemässä. Tämä tapahtui siis talvella 2012. Häitämme juhlitaan toukokuussa 2014.
 2. Meillä myös häät tulossa Kiialan kartanossa! Olen itse ollut aiemmin kyseisessä paikassa häävieraana (kaasona) ja sen perusteella mekin uskalsimme paikan varata. Ruoka oli muistaakseni erittäin hyvää ja tilahan nyt on yksinkertaisesti upea. Ja nyt kun olen ollut yhteyksissa pitopalvelun emäntään, niin voin allekirjoittaa, että hän on tosiaan erittäin avulias ja ystävällinen.
 3. Ooh, onpa ihanat! Harmi, että omat koivet on kokoa 35, joten hääkenkien metsästys tulee olemaan astetta hankalampaa
 4. Helsingin Stockmannilla on tällä hetkellä 60 % Ale ja myös hääpukuosastolta löytyy rekillinen mekkoja alehintaan! Itse löysin sieltä Pronoviaksen pitsisen unelmamekon hintaan 709e, kun alkuperäinen hinta oli 1850e Kannattaa käydä katsastamassa!
 5. Heippa! Täällä yksi kevään 2014 innokas morsmaikku, jonka häitä tanssitaan Porvoossa siis ensi toukokuussa. Hääideoita, -fiilistelyä ja -tunnelmia löytyy blogistani osoitteesta timanttista.blogspot.com