Helmi-morsio

Jäsen
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About Helmi-morsio

 • Rank
  Untuvikko
 1. Pakko kommentoida tähän että Omeka talo on 350e koko vkl! Näin minulle sanottiin ihan kirjallisesti s.postissa ja myös eräs ystäväni on sen siihen hintaan varannut ensi kesälle. Ja tuolla ala-ounasjoen erästäjien majalla suosittelevat että varauksen tekee vuotta aikaisemmin. Hinnat siinä olivat nyt hieman nousseet, taisi olla 400e/vkl.
 2. Täälläkin kaipaillaan hääautoa Rovaniemellä!!
 3. Huuto.netin kautta tilaamani (kiinasta alunperin tullut) hääpukuni saapui eilen =) Puku on todella kaunis! Ei häpeä yhtään liikkeiden puvuille, itseasiassa liikkeestä en yhtä kaunista pukua löytänytkään joten siksipä päädyin tilaamaan netistä, eikä harmita kun hintakin oli vain 200e.
 4. Lähteentienpirtiltä pitää nykyään ottaa pitopalvelu mukaan. Meillä on pienet n 40hengen häät niin siihen tuo erästäjienmaja on ihan ihanteellinen =) Mie tilasin puvun netin kautta, nyt vaan jännitetään että koska se tulee!!
 5. Se onkin haaste löytää tila johon saa viiä omat tarjoilut :/ ei mulla tuu mieleen ku oh-maja just, aikoivat muuten laittaa mulle tarjouksen 26.7 mutta eipä kuulunu mitään. Varasin sitten tuon alaounasjoen erästäjien majan, ylivoimasesti edullisin paikka. Joko sulla on Anne puku mietinnässä?
 6. Huh, tääläkin suunnitellaan tilausta ulkomailta, tarjontaa kyllä piisaa! jenjenhouse,dressfirst,jennyjoseph ja lightinthebox selailtu läpi. Jotenki tuosta Lightinthebox sivustosta saa luotettavimman kuvan, en tiiä miksi mutta toisaalta sielä on hieman korkeammat hinnat. Hankalaa!
 7. harkistin tuota tilaamista mutta täällä rovaniemellä on puvut liikkeessä 300-400 niin eiköhän sieltä sitten mieluinen löydy vaikka valikoima on melko suppea.
 8. Löytyyköhän mistään Oulun liikkeestä pukua alle 450e? Vaikuttaako lähteä toiselta paikkakunnalta sinne etsimään?
 9. Täälläpä kirjottelee yksi Helmikuu 2014 tuleva morsio. Kaikki on vielä ihan auki häiden osalta, pienet (n.30hlö) juhlat ois tulossa ja budjetti on aika minimalistinen (n.2000e) Paikan etsintä tuntuu olevan toivotonta! Ei oikeastaan muita vaatimuksia kuin että omat ruuat ja juomat ois sallittuja, plussaa ois yöpymismahdollisuus/ei rajoitettua juhlimisaikaa. Tarjouspyyntöjä oon laittanu n.15 mutta vastauksia on tullut vain muutamia, lienekö lomalla kaikki näin heinäkuussa. Ala ounasjoen erästäjien maja ois kiva mutta ystävän häät juhlittiin sielä viime keväänä niin tuntuis vähän hassulta olla sielä, mutta jos joku tietäis sen tapasia paikkoja? Noita nuorisoseurojen ja kyläyhdistysten taloja ilmeisesti on vaikka millä mitalla mutta mistään en löydä niistä tietoa esim ylikylän nuorisoseuran talo..? auttin toukopirtti..? Saako täälä jutella muistaki ku paikoista? Pukujen suhteen nimittäin vaihtoehtojahan täälä roissa ei juuri ole Millanen hintahaarukka tuola D'Anna (ent tyynelä?) on? paljonko vuokrahinta..?