Roosessa

Aktiivijäsen
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Roosessa

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meilläkin oli täydellinen päivä Tuon sukkanauhaongelman kanssa minäkin taistelin- nostin ainakin 10 kertaa sen ylös ja lopulta niin ylös että oli hiertänyt reidestä ihon rikki. Hassu vekotin.
 2. Meille sulho valitsi omenankukat - enkä pistä ollenkaan pahakseni, ovat tosi kauniita.
 3. Näkee, mutta vasta hääpäivänä kuvauksessa.
 4. Hyvä juttu Suskis, että asia selvisi. Me käytiin yhdessä kirkkoherranvirastossa varaamasssa kirkkoa- oli mielestäni aikast romanttista
 5. Rokotukset hyvissä ajoin ennen lähtöä
 6. Laitoin jo idean itselleni ylös- tosi kiva piristys tanssin lomassa.
 7. Yhden kaverin häissä luki: seurustelu loppui, avio alkoi.
 8. Kihloihinhan voi mennä periaatteessa minkä ikäisenä tahansa. Mutta kyllä se oli aikanaan surkuhupaisaa, kun yläasteaikanani melkein kaikki seurustelevat parit menivät hetimiten kihloihin (siis yläasteikäiset). No asiastahan tuli joksikin aikaa ihan vitsi- ei taitanut yksikään näistä kihlapareista jäädä yhteen muutamaa kuukautta pidemmäksi ajaksi. Eivät tainneet tietää, mistä oli kyse.
 9. Olen ollut itse kaksissa häissä kaasona. Minusta olisi kyllä ollut mukavaa, että minun kova vaivannäköni olisi huomioitu jollain pienellä muistamisella. Tuntui vaan siltä, että kaveri piti työpanostani sekä häissä että polttareissa ihan itsestään selvyytenä. :oTietysti tein sen mielelläni, mutta kuitenkin rahaakin ja etenkin omaa aikaa kului. Eikä kaason hääpäivä ole todellakaan mitään juhlimista- vaan täyttä työtä ja stressaamista. ??? Joten muistakaa ihmeessä kaikki edes jollain tapaa juhlan järjestämiseen osallistuneita. My. Ideasi rääppiäisistä tai ehkä pikemminkin häälahjojen katselusta seuraavana päivänä kuulostaakin hyvältä idealta. Etenkin jos silloin ei tarvitse siivota juhlapaikkaa samalla (johon tietty voisi liittää ne rääppiäiset).