Roosessa

Aktiivijäsen
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Roosessa

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Meille sulho valitsi omenankukat - enkä pistä ollenkaan pahakseni, ovat tosi kauniita.
  2. Näkee, mutta vasta hääpäivänä kuvauksessa.
  3. Hyvä juttu Suskis, että asia selvisi. Me käytiin yhdessä kirkkoherranvirastossa varaamasssa kirkkoa- oli mielestäni aikast romanttista
  4. Laitoin jo idean itselleni ylös- tosi kiva piristys tanssin lomassa.
  5. Yhden kaverin häissä luki: seurustelu loppui, avio alkoi.
  6. Kihloihinhan voi mennä periaatteessa minkä ikäisenä tahansa. Mutta kyllä se oli aikanaan surkuhupaisaa, kun yläasteaikanani melkein kaikki seurustelevat parit menivät hetimiten kihloihin (siis yläasteikäiset). No asiastahan tuli joksikin aikaa ihan vitsi- ei taitanut yksikään näistä kihlapareista jäädä yhteen muutamaa kuukautta pidemmäksi ajaksi. Eivät tainneet tietää, mistä oli kyse.
  7. Olen ollut itse kaksissa häissä kaasona. Minusta olisi kyllä ollut mukavaa, että minun kova vaivannäköni olisi huomioitu jollain pienellä muistamisella. Tuntui vaan siltä, että kaveri piti työpanostani sekä häissä että polttareissa ihan itsestään selvyytenä. :oTietysti tein sen mielelläni, mutta kuitenkin rahaakin ja etenkin omaa aikaa kului. Eikä kaason hääpäivä ole todellakaan mitään juhlimista- vaan täyttä työtä ja stressaamista. ??? Joten muistakaa ihmeessä kaikki edes jollain tapaa juhlan järjestämiseen osallistuneita. My. Ideasi rääppiäisistä tai ehkä pikemminkin häälahjojen katselusta seuraavana päivänä kuulostaakin hyvältä idealta. Etenkin jos silloin ei tarvitse siivota juhlapaikkaa samalla (johon tietty voisi liittää ne rääppiäiset).