Jump to content
Naimisiin.info

Mia79

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Mia79 kaikki viestit

  1. Onko jollain kokemusta makeammasta Törley Charmant Rouge Doux kuohuviinistä? Onko Törley Charmant Rose-Edes kuohuviini kuivaa, puolikuivaa vai makeaa?
  2. Osaiskos joku kertoa jotain paikasta nimeltä Västanlid, sijaitsee Siuntiossa?Monica Smeds, henkilö jonka kanssa olen viestitellyt vaikutti ainakin tosi mukavalta ja kertoi mielellään paikasta ja lupasi lähettää kuviakin, vielä en ole kyllä niitä saanut ( hän on matkoilla ) Paikan vuokra 253€ ja se on pe-ma, joten aikaa on ainakin koristella ja siivota. Tietääkseni paikka sijaitsee aika lähellä Siuntion kirkkoa.
  3. http://www.star-studio.com/pr-studio/hvittorp.htm, http://www.kortesluoma.net/haat/juhlapaikka.html, tässä vielä muutama sivu joista löytyy vähän kuvia linnasta, kiinnostuneille ja sellaisille jotka eivät siellä ole käyneet.
  4. http://www.star-studio.com/pr-studio/hvittorp.htm, http://www.kortesluoma.net/haat/juhlapaikka.html tämmöisiltä sivuilta löytyy vähän kuvia Hvittorpin linnasta kiinnostuneille ja sellaisille jotka eivät ole siellä käyneet. Tämä paikka sijaitsee kylläkin Kirkkonummella, mutta hyvin lähellä Espoota.
  5. Osaisiko joku kertoa kuinka aikaisessa vaiheessa linnaa saa varattua? Antavatko he varauksia jo vuotta ennen?
  6. kisu_a oletko käynyt Espoon Matkailusivuilla katsomassa, siellä on paljon eri vaihtoehtoja eli http://www.espootravel.com ja sieltä kohta juhlatilat ja saunat. Oma suosikkini on laurinlahden venekerhon tilat: hinta v. 2004 koko viikonloppu 590€ ja vieraita pitäisi mahtua n. 80 :-X
×
×
  • Create New...