Naan10

Jäsen
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

About Naan10

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Ajattelin jakaa tuoreeltaan kokemuksia Bravo Plazasta, juhlimme häitä la 22.3. Päädyimme paikkaan loistavan sijainnin, toimivan tilaratkaisun ja letkeän ystävällisen palvelun takia. Paikan pitäjä Arto on huippu tyyppi, jolla on pilke silmäkulmassa ja kaikki hoituu hienosti. Meidät vihittiin Vanhassa Kirkossa, joten siirtymä meni kätevästi kävellen auringonpaisteessa. Kävimme katsomassa paikkaa muutaman kerran ja silloin mietitytti miten tanssilattian koko mahtaa riittää noin sadan hengen häissä. Lopulta oli onni että tanssilattia oli suht pieni, koska bändi sai aikaan hyvät bileet ja tiiviin tunnelman kun porukka pysyi kasassa. Tanssilattian vieressä oli takaovi, joten saatiin vähän viileää ilmaa. Vieraat pitivät ruuasta ja järjestelyt toimivat erinomaisesti. Meillä oli viinit valmiiksi pöydissä, joten vieraat saivat itse kaataa lasilliset (toimme omat juomat). Hääkakun otimme eri paikasta, johon saimme suosituksen Artolta (Royal Bakery). Tila oli kauniin näköinen juhlavalaistuksessa ja ääniteknikka toimi hyvin puheissa, videoesityksessä sekä musiikinsoitossa. Arto oli paikalla katsomassa että kaikki sujuu ja viihdytti myös vieraita. Meillä ei jäänyt mitään moitittavaa ja saimme huoletta juhlia hääpäiväämme. Suosittelen jos toiveissa on rennot ja hauskat juhlat!
 2. Hei! Valitsitteko Bravo Plazan ja miten teillä meni jos häät olivat jo? Meillä on paikka varattuna ensi vuodelle ja kiinnostaisi kuulla teidän kokemuksia.
 3. Tämä tulee tietenkin myöhässä mutta jos joku tuleva morsian painii saman asian kanssa niin Helsingin Kaunis Morsian liikkeestä löysin näitä "lätkiä" tai "pukukoruja". Etsin itsekin ihan kaikkialta ja toistaiseksi ainoa paikka, josta olen löytänyt. Jos muilla on muita vinkkejä, kuulisin mieluusti!