Sanguis

Aktiivijäsen
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About Sanguis

 • Rank
  Untuvikko
 1. Tilasin puvun jenkeistä sovittamatta ja vein ompelijalle. Puku istui kyllä, mutta viikko ennen häitä iski paniikki, että haluankin toisen puvun. Kävin sitten 5 päivää ennen häitä sovitamassa liikkeessä kolmea pukua ja rakastuin yhteen niistä.
 2. Ei todellakaan. Jotain vanhanaikaista pitää olla.
 3. Tonnin taisi olla, utelin mieheltä hinnan ja vihkisormus samaa luokkaa.
 4. Tein erikokoisista pilltipurkeista vaaseja. Pöydän keskellä oli viinipullosta tehty pitsillä ja juuttinarulla koristeltu isompi "vaasi" ja sen vierellä näitä pieniä vaaseja. Olivat todella näyttäviä ja sain edullisesti kukatkin, kun eivät olleet niin suuria määriä. Vieraatkin kiittelivät, kun ei ollut liian korkeita kukka-asetelmia keskellä pöytää peittämässä vastapään kasvoja
 5. Meillä oli vintage-häät ja erityisesti 50-luku. Etsin netistä kuvia missä luki vuosiluvut 1950-1959 kun pöytiä oli 10. Meillä olisi siis esim. vuoden -51 pöytä jne. Vieraat tykkäsivät tosi paljon kun jokaisen pöydän päässä oli valokuvakehyksessä joku fiftariaiheinen kuva ja vuosiluku. Löysin kivoja kuvia, kuten mainoksen Helsingin olympialaisista vuodelta -52 ja erilaisia mainoksia ja levyn kansia.
 6. Oltiin kihloissa 1 vuosi ja 2 kk. Seurustelua häiden kohdalla takana yhteensä vain 1,5 vuotta. Nopeita oltiin.
 7. Itse maksoimme ja saimme kyllä sitten vanhemmilta "lahjaksi" kivasti rahaa, millä kuittaantui osa kustannuksista. Budjetti olikin vain 5000 euroa ja paljon näimme vaivaa häihin kun rahaa ei ollut käytössä niin paljon.
 8. Vieraita kutsuttiin 80, mutta loppujen lopuksi ihan viime hetkellä perui moni ja saldo olikin 59. Ruokaa ja juomaa jäi valtavasti yli.
 9. Kaikki meni häämatkaan. Ei haluttu mitään tavaraa lahjaksi.
 10. Meillä oli 5000 € ja vieraita 70. Budjetti ylittyi pari tonnia kalliimman sormuksen ja hääpuvun vaihtumisen takia. Sain kyllä tehdä aika paljon töitä häiden eteen, kuten askartelut tein kaikki itse kierrätysmateriaaleista.
 11. Hei. Espoossa maksoin koemeikistä ja häämeikistä yhteensä 120€. Kampauksen sain häälahjaksi. Minusta koemeikistä oli tosi tarpeellinen koska itse hääpäivänä tiesin juuri mitä on tulossa. Aivan ihana meikki olikin.
 12. Suosittelen Laaksolahden monitoimitaloa. Edullinen, tilava, toimiva keittiö ja hyvä yhteydet.