Henna-Maaria

Morsian
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Henna-Maaria

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Meillä sekä minä että sulhanen jo 36-vuotiaita ja täytyy myöntää että itse vähän mietin että voiko sitä nyt valkoista pukua laittaa jne. Mies on sitä mieltä että totta kai voi, vähitellen alkaa oma mielipiteenkin muuttua. Pääasia lienee kuitenkin että jokainen saa juuri itselleen sopivat häät. Eihän kaikki halua niitä perinteisiä "valkoisia häitä" vaikka olisi nuorempikin pariskunta.
 2. Itkua odotettavissa täälläkin suunnalla...eli silmät punaisina luultavasti mennään ja vedenkestävä meikki on ihan välttämätön. Sen tiedän että ripsiväri kyllä kestää, mutta miten on esim. meikkivoide yms poskilla? Ei ole kiva jos kaikki ehostus on mennyttä jo ennen varsinaista hääjuhlaa.
 3. Ihana idea tuo lämmin alkumalja - mutta ilmeisesti täytyisi toteuttaa jotenkin niin että jaettaisiin pöytiin vieraille eikä otettaisi "perinteiseen tapaan" mukaan kättelyn jälkeen. Ainakin jos vieraita on paljon niin pelottaisi että juoma ehtii jo jäähtyä ennen kuin maljoja päästään kohottamaan. Mutta kiva idea, täytyy miettiä jotain tuollaista mahdollisesti itsellekin
 4. Myös meillä sulhanen kävi juttelemassa tulevan appiukon kanssa ja kertomassa aikomuksista. Eihän sitä lupaa varsinaisesti olisi tarvittu, mutta mukava kuulla että mitään ei kuuleman ollut asiaa vastaan ollut.
 5. Tuo on jännä juttu miten toisilla keltakulta vain näyttää paremmalta. Itselleni tuli valkokultainen timanttikihla ja miehellä on sormus jossa sekä valko- että keltakultaa. Hänellä on tummempi iho kuin minulla, siitä johtunee että näytti tuo keltakultayhdistelmä tosi hyvältä.
 6. Suorastaan hirvittää kun miettii kuinka paljon häät oikein tulevatkaan maksamaan - tarkoitus on viettää kunnon juhlat hyvine ruokineen ja juomineen. Kuvittelimme tietyn summan kuussa sivuun laittavamme, mutta 200e/kk-tahdilla säästöajasta tulee piiiitkä. Argh. Ei kyllä haluta lainaakaan juhlia varten ottaa, eli kai se on vain säästettävä. Sen verran "vanha" pari kuitenkin olemme, että itse häät maksamme.
 7. Onko muille tulossa miespuolista kaasoa?
 8. Miehen kihlasormus oli noin 600 euroa ja omani alennuksineen vähän alle 1500 euroa...kallishan se oli, mutta ihan järjettömän ihana! Juuri tuo sormus vain yksinkertaisesti näytti parhaalta ja sen jälkeen muut eivät oikein tuntuneet miltään.
 9. Minä maksoin mieheni sormuksen ja hän vastaavasti minun. Oma sormukseni oli huomattavasti arvokkaampi kuin mieheni sormus ja ehdotin että oltaisiin maksettu yhteishinta puoliksi, mutta tuo ei kuuleman tullut kysymykseenkään.
 10. Sormukset käytiin etukäteen katsomassa yhdessä- hyvä niin, halusinkin päästä itse päättämään mikä sormessani jatkossa on - ja sitten mies kosi itse päättämänään päivänä. Hääpäivää ei ole vielä löyty lukkoon, mutta muutaman vuoden sisällä on tarkoitus astella alttarille