Jump to content
Naimisiin.info

Nelli13

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Nelli13's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä pienen budjetin häät ja vain läheiset ihmiset kutsuttu, noin 70hlö joista 25 lapsia... Hääjuhlassa pientä suolaista ja makeaa syötävää. Valmiiksi tehty, kylmänä tarjoillaan. Ensin katetaan suolainen nouopöytä: - lihapullia, sipulilihapullua -prinssinakkeja - saunaillan salaatti - lohisalaatti -patonkeja & levitteitä Makea noutopöytä: - hääkakku (vadelmatäytekakku) - appelsiinijuustokakut - mokkapaloja - karkkipuffet (vaahtokarkki, lakritsi, suklaakarkki) Alkumaljana kuohuviini, lapsille pommac. Ruokajuomina vesi, mehu Kahvit, teet. Illalla aikuisten "bileet" omat alkoholijuomat Iltapurtavana "rääpiäiset" (suolaisia varsinkin siis laskettu myös iltakattausta varten) Pikkuhiljaa tarkoitus tehdä tarjottavia pakkaseen /ostaa aineksia. Molempien vanhemmat myös osallistuu tarjoilujen ostmiseen /tekemiseen.
  2. Meille tulee "pienimuotoiset" häät. Vain molempien perheet ja muutamat ystävät kutsuttu. Niistäkin tosin tulee jo 75 vierasta, joista 40 aikuista. Emme tarjoa lämmintä ruokaa ollenkaan ja siis muutenkin hyvin pienibudjettiset häät. Aluksi tarjoillaan pientä suolaista purtavaa (lihapullia, pikku nakkeja, saunaillan salaatti, lohisalaatti, patonkia ja levitteitä) tämän jäljeen kahvi kattaus missä hääkakku, juustokakkuja, mokkapaloja). Illemmalla on aikuisten kesken "bileet" jolloin tarjolla on ns. Rääpiäiset... Kahvitarjoiluun olen tyytyväinen mutta noita suolaisia mietin että sais vielä jotain olla.. Onko ehdotuksia? (Pystyy valmistmaan etukäteen ja suht. edullisesti suuria määriä, ja pitää pystyä tarjoilemaan kylmänä, maistuu sekä lapsille että aikuisille)
  3. Nelli13

    Teemana syksy

    Hei te kaikki jotka olette käyttäneet syyshäissä pihlajanmarjoja ja vaahteranlehtiä niin kuinka ajoissa olette vashteranlehdet keränneet jotta värit säilyy? Häitä edeltävänä iltana vai jo aiemmin? Mietin että kauan lehdissä säilyy kaunis väri? Ja nuo pihlajamarjat, meillä lokakuussa häät ja marjat eivät välttämättä ole enää punaisimmillaan silloin niin onko kokemusta pihlajanmarjojen pakastamisesta? Säilyykö väri pakkasessa?
×
×
  • Create New...