Jump to content
Naimisiin.info

neilikkainen

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by neilikkainen

  1. Olen tyytyväinen sormukseen. Mietin sormusvalintaa ihan luvattoman kauan, kauhea pähkäilijä kun olen. Sormusliikkeessä myyjät jo tunnisti mut :D Valitsin loppupeleissä aika erilaisen sormuksen, kuin alunperin ajattelin. Sormuksen timantit saattavat joskus kyllä hieman tarttua vaatteisiin, mikä on vähän hankalaa. Käytännöllisempi sormus saattaisi olla helpompi arjessa, mutta en silti kadu valintaa, edelleen tätä yksilöä ihastelen. Yhtä lailla olisin tyytyväinen varmaan toisenlaiseenkin sormukseen, mutta yksi pitää valita :)

  2. Mä koin olevani yllättävän rento koko päivän. Olin asennoitunut niin että yritän nauttia kaikesta ja stressata mahdollisimman vähän. Avainasemassa oli kyllä ehdottomasti molempien perheet, sekä kaasot ja bestman. Luotin heihin kaikkiin täysin, ja pystyinkin rentoutumaan kun uskoin että he hoitavat kaiken ja heillä on homma hallussa. Sanoin myös kaasoille ja bestmanille etukäteen, että oli ongelma tai tilanne mikä tahansa, niin jos he suinkin pystyvät tekemään ratkaisun ja hoitamaan asian kysymättä/kertomatta siitä minulle, niin hyvä. En olisi halunnut mitään ylimääräisiä murheen aiheita tai päätöksentekoa juhlapäivänä. Kaikki sujuikin hyvin, ja turha stressata pienestä aikataulun venymisestä tai mistään muustakaan, ei se päivää pilaa. Vieraat ei todennäköisesti edes huomaa jos joku ei mene ihan suunnitelmien mukaan. :)

    Komppaan näitä ajatuksia. Kaasoilla ja bestmanneilla oli onneksemme kirkkaana mielessä se ajatus, ettei hääparin tarvitse hoitaa mitään järjestelyjä enää hääpäivänä, vaan silloin kaasot ja bestmanit hoitaa homman. Me saatiinkin sitten sulhasen kanssa vaan nauttia ja keskittyä olennaiseen. Tärkeää mun mielestä on kans myös asennoitua niin, ettei haittaa jos kaikki ei mene suunnitellusti. Ennen vihkimistä jännitti kyllä hääautossa istuessa :D Juhlissa ei ollut jännitystä havaittavissa. :)

  3. Kiitos vinkeistä jj86! Kiva kuulla, ettei teilläkään kylmä ollut. Muistelen, että tuo 20.7 oli melko viileä päivä, hyvä siis tietää, että siellä tarkenee. Ja ilmeisesti jotain lämmittimiä heiltä löytyy, jos ihan mahdottomaksi menee. On kyllä nii tunnelmallinen paikka meidänki mielestä. Tuosta Menna-pitopalvelusta olen kuullut muualtakin hyvää, sitäpä voitais mekin kysyä häihin :)

  4. Meillä on varattu elokuulle 2014 juhlapaikaksi Kontiolahden kotiseutukeskuksen kivinavetta. Osaako joku siellä häitään viettänyt sanoa, mahtaako paikka olla viileällä tai sateisella säällä miten kolea? Häät ovat elokuun puolivälin tienoilla, ja mietin, että silloin saattaa olla jo syksyistä ja koleaa. Paikka on ilmeisesti niin suosittu, ettemme saaneet varausta heinäkuulle.  Muutenkin olisi kiva kuulla kokemuksia tuosta paikasta. 

×
×
  • Create New...