-Morsian-

Morsian
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

About -Morsian-

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Pari hyvää ystävääni on joutunut kuuntelemaan hääjuttuja. Tosin uskon kyllä, että ihan mielellään puhuvat ja kuuntelevat, kun toinen itse tarjoitui avuksi joihinkin juttuihin, mitä tarvitsee ennen häitä tehdä ja toinen ehdottomasti halusi olla mukana vihkimisessä (joka suoritetaan vain meidän ja muutaman todistajan läsnäollessa). Ihanaa että ainakin kaksi ystävääni on innoissaan asiasta. Myös oma äitini on asiasta onnellinen ja kyselee ja haluaa osallistua joihinkin kustannuksiin. Täällä "häähullujen" parissa on myös kiva fiilistellä.
 2. Avioliitto ennen lapsia. Ymmärrän kyllä ihmisiä, jotka tulevat vahingossa raskaaksi, vaikkeivat vielä ole naimisissa. Itselleni tärkeää on, että lapsi saa vanhemmat, jotka ovat sitoutuneita toisiinsa.
 3. Olisihan se hienoa ja romanttista, että kumppani olisi se ensimmäinen ja viimeinen kihlattu. Asiat vaan ei aina mene, niin kuin on itse suunnitellut mielessään. Jokainen ero tai eroon johtanut teko ei ole aina itsestä kiinni. Toisilla ehkä ensimmäisen kihlauksen purkautumisen myötä menee usko koko avioliittoon jne. Toiset taas uskovat positiivisesti tulevaisuuteen ja rakkauteen edelleen. Toiset osaavat tehdä ihmissuhteissa aina järkeviä ratkaisuja, toiset rakastuvat helpommin renttuihin. Toiset ovat spontaaneja, toiset harkitsevia.
 4. Meikki ainakin tulee varmuudella ja ehkä muutama irtoripsi, hampaat haluaisin valkaista (kun viime valkaisusta jo reilusti aikaa), mutta se riippuu onko siihen varaa satsata.. Eipä sen kummempia.
 5. Meidät vihitään luultavasti vain kolmen todistajan läsnäollessa, eli isoista häistä ei ole kyse. Mutta minua pelottaa jo monikin asia.. mm. budjetin venyminen, aamun aikataulut, jos morsiuspuku onkin ruma päälläni tai lihon etten mahdukaan siihen, että sulhanen ei tulekaan vihkipaikalle, että jännitän niin, että pyörryn, että valokuvista tulee ihan järkyttäviä, että kasvoni alkavat kukkia juuri ennen häitä jne. Eli taidan olla aika stressaava tapaus, ehkä siis parempi ettei meille tule isoja häitä!
 6. - Kampaus klo.11 - Meikkaus klo.13 - Klo.14 vanhempieni luokse pukeutumaan ja jännittämään. - Klo.15 matkaan kohti vihkipaikkaa. (n. 50 minuutin matka) - Klo.16 vihkiminen - Klo.17 valokuvaus jne. (Nämä siis vain alustavat suunnitelmat. Vasta kampaaja ja vihkiaika varattu.)
 7. Mentiin kihloihin maaliskuussa 2013, lokakuussa meidät sitten vihitään.
 8. Yritän selvitä vesilinjalla. Tosin sen näkee sitten, kuinka paljon jännittää.
 9. Tarkoitus tehdä meikki itse. En uskalla mennä ammattilaiselle, kun en tiedä varmuudella ketään jonka käden jälkeen luottaisin.
 10. Mies osti mulle vihkisormuksen ensimmäisenä, itse hankin kengät ja puvun ensimmäisenä.
 11. Platina kaunistuu käytössä, vaalenee mielestäni hieman. Uutenakin kyllä oikein kaunis. Naarmuja tulee kyllä, mutta en nyt osaa sanoa naarmuttuuko helpommin kuin valkokulta. Itse olen kyllä kovasti tykännyt platinasta materiaalina ja suosittelen muillekin.
 12. Jos en nyt ihan väärin muista, niin omani oli jotain 700 euroa ja miehen muistaakseni jotain 400 euroa.
 13. Tarkoitus on ettei näe.
 14. Morsiuspuku tuli loppujen lopuksi maksamaan 710 euroa. Hintaan sisältyy alushame, huivi ja pukupussi. Hinta tuntui aika suurelta, paljoa tuota enempää en kyllä olisi maksanut.
 15. Ostin pukuni tässä kuussa, vihkiminen lokakuussa 2013.