Jump to content
Naimisiin.info

Elin@

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Nürnberg

Elin@'s Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Immer war mir das Feld und der Wald Und der Fels und die Gärten nur ein Raum, und du machst sie, Geliebte, zum Ort. -Göthe Mielestäni tämä on nätti. Ei ehkä niin juhlallinen, mutta tavallaan "meidän runo". Yksi rakkausrunokirja on aina avoinna kirjahyllyssä tämän sivun kohdalta.
  2. Nää on ihania. Tuli tästä taas mieleen uusi..karkkipussi on meillä "namipussu". Itseasiassa kaikki hyvä, kakku, pullakin on "namipussua" aina. Kaupassakin asioidessa puhutaan aina vahingossa tätä omaa lastenkieltä..
  3. Niin ketjun tarkoitus ei ollut suinkaan haukkua suomalaisia miehiä. Ihan yleisen kysymyksen heitin vain.
  4. Niin. Minä en kerinnyt. Tapailin yhtä suomalaista heppua muutaman kerran, ennen kuin tutustuin mieheeni. Mutta ei sitä oikein seurusteluksi voi kutsua, jos tapaa toista noin viisi kertaa kahden kuukauden aikana. Miten teillä?
  5. Ihana kysely Minulla oli (niinkuin aina, en mä muuta käytäkään) Muglerin Angelia, miehelläni Bossin Aqua Elements (ihanan raikas). Sopii meille
  6. Se tykkää mm. Kauppahallista (saa tuoretta lohta jne.) Meri on kaunis (Helsinki )ja ilma puhdas jne. Tykkää myös suomalaisista naisista, ovat suoria ja rehellisiä, itsenäisiä. Ja maksavat usein omat juomansa
×
×
  • Create New...