neiti halla

Jäsen
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About neiti halla

 • Rank
  Untuvikko
 1. Missä yhteydessä juhlissa vannoitte valanne? Meillä on juhla erikseen, minkäänlaista virallista osuutta ei ole, ei siis kirkollista eikä siviilivihkimistä. Vieraat tulevat paikalle ja alkaa jokin pienimuotoinen ohjelma, joten ennen sitä olisi tietysti järkevää sijoittaa liikuttavat osuudet, mutta mikä olisi hyvä "silta" valojen lausumiselle?
 2. Naimisiin mennessä olin 25 ja mies 29, yhdessäoloa oli silloin tasan 10 vuotta takana. (Ennen hääjuhlaa ehdin täyttää 26, miehellä on synttärit vasta joulukuussa.) Kihloihin menimme joskus puolen vuoden seukkailun jälkeen teininä ja vähän vakavammin otettavasti sormusten yms kanssa sitten vasta pari kesää sitten.
 3. Vuosi ennen häitä (tulossa marraskuussa 2013) alkoi muotoutua ajatus, että jos mentäisiin ensin naimisiin salaa ja sitten juhlittaisiin myöhemmin rauhassa. Luulin olevani tosi ajoissa kun pohdin teemavärit yms jo silloin valmiiksi, mutta yllättävän paljon asioita pitäisi olla jo varattuna ja valmisteltuna. Pukuakin menin ostamaan vasta hetki sitten (eli reilut 3kk ennen häitä), ja morsiusliikkeissä oltiin kauhuissaan, ettei enää ehdi tilatakaan mitään, olisi pitänyt tulla aiemmin... eli hyvä että teillä 2016 naimisiin menevillä on jo suunnitelmat valmiina
 4. Me mentiin maistraatissa naimisiin 10-vuotisyhdessäolopäivänä, joka sattui arkipäivälle, ja kun en kuulu kirkkoon, niin kirkkohäitä ei olisi tullut kuitenkaan, joten meillä oli vain kaksi todistajaa ja mentiin heidän kanssa sitten syömään (nikistä huolimatta olen siis rouva). Juhlia kuitenkin pitää aina kun on syytä, joten päätimme järjestää juhlat erikseen ja kun ei perinteiselle linjalle lähdetty muutenkaan ja kesällä on paljon muutakin ohjelmaa, niin päätettiin juhlia sesongin ulkopuolella marraskuussa. Olemme molemmat pimeän ja synkän syksyn ystäviä ja myös jouluihmisiä, joten hetki ennen ensilunta ja jouluvalmisteluita tuntui sopivalta.
 5. Me keitetään hääkarkeiksi toffeeta kaasojen kanssa. Toimi hyvin, kokeiltiin kun yksi mun kaasoista meni alkuvuodesta naimisiin, olin siis itse tuolloin kaasona. Käärepaperit saa valita teemavärien mukaan ja lisäksi rakastan itse toffeeta yli kaiken