Jump to content
Naimisiin.info

ocean

Rouva
  • Viestit

    20
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän ocean kaikki viestit

  1. ocean

    DJ kokemuksia

    Soittele vain rohkeasti ohjelmatoimistoihin ja kysele hintoja jne. Nyrkkisääntö: Älä ota halvinta (kuulostaisi puhelimessa kuinka kivalta tahansa ) Äläkä ota kalleintakaan vaihtoehtoa.
  2. En olisi vaihtanut mitään. Pukuni oli ihan täydellinen, vaikka sen muokkaus ei ihan täydellisesti mennytkään Mutta hääpäivänä puku oli kuin päälleni tehty. Kampaaja ja meikkaaja oli kaasoni, joka on stylisti ammatiltaan. Ystävyytemme on lisäksi niin pitkä, että hän tuntee jokaisen kasvoni kolon ja rypyn sekä hiusteni kaikki pyörteet. Eli aivan mainiosti meni 8-)
  3. Pesetin puvun SOL.ssa (on meitä lähin palvelupiste). Pesetys maksoi 62€, palvelu oli loistavaa ja puku puhdas. Ei mitään moitittavaa. Puku todellakin oli likainen pesuun mennessä. Häämme olivat kesän ainoana sadepäivänä ja vihkiminen ulkona
  4. Meillä vieraat ovat muusikoita, näyttelijöitä ja ravintola-alalla. On epätodennäiköistä, etteivät nämä asiat näy häissä. Ruokaa, alkoholia ja musiikkia ainakin riittää ;D Omat ammattimme ovat sekoitus vieraista
  5. ocean

    Häämarssiksi Snowman?

    Meille tulee Snowman. Meidät vihitään ulkona, joten kanttori ongelmaakaan ei ole ;D Voihan olla, että minä sitten laahustan pitkin Kartanontietä, mutta se on sen ajan murhe :
  6. Siskoni soitti juuri äsken. Oli mennyt naimisiin tänään kello 11.00 maistraatissa. Olen nyt sopiva kommentoimaan tuoreeltaan suvun reaktioita. Olen todella onnellinen heidän puolestaan. Sisareni on miehineen aina sanonut minulle, etteivät isot häät ole heidän tyyliään. Samalla olen hiukan hämmentynyt, en tiedä miksi. Mitenkään yllättävää heidän avioliittonsa ei ole, ovat olleen yhdessä lähes 15vuotta ja heillä on kaksi lastakin. Ehkä minä vain nyt suuntaan kulkuni kohti stockmannia ja pyörin siellä ympyrää ja etsin jotain mukavaa postitettavaa häälahjaksi. : edit: Olen keskellä hämmennystäni kuitenkin suunnattoman onnellinen heidän puolestaan (mikäli se jäi tästä tekstistä epäselväksi). Sisareni on minulle erittäin rakas
  7. En ikinä edes harkinnut ottavani mieheni nimeä. Minulla on syvä tunneside omaa sukunimeäni kohtaan. Koska kuitenkin haluamme koko perheellemme yhteisen nimen, niin mies aikoo vaihtaa oman sukunimensä ;D Asiasta ei ole edes tarvinnut paljoa keskustella, se on vain ollut jotenkin selvä valinta mieheltäni alusta asti.
  8. ocean

    DJ kokemuksia

    Ammatti DJ:t soittavat teidän valitsemaanne musiikkia, joko listaatte mitä haluatte kuulla tai kerrotte vain minkä tyylistä esim. syödessä kevyttä tausta musiikkia, häävalssi (sen minkä haluatte) sen jälkeen kannattaa varmaan toivoa yleistä musiikkia valssista teknoon ;D DJ:t on ammattilaisia he tietävät mitä tekevät, ja osaavat soittaessaan suunnata soitettavan musiikin yleisön mukaan. (tietenkin siis jos palkkaa ammattilaisen) Punkyn kysymykseen vastatakseni: DJ.t tekee sitä mistä etukäteen sovitaan, soittavat levyt, miksaavat ja jopa juontavat jos näin on etukäteen sovittu. Tilatessa esim. ohjelmatoimiston kanssa kannattaa asioista keskustella, jotta saatte häihinne oikean tyyppisen ihmisen soittamaan. Kaikki yleensä kuitenkin maksaa, mutta en ole ikinä kuullut DJ:stä joka olisi kalliimpi kuin bändi. (siis ns.normaali DJ, ei näitä "huippuja") (en halua alkaa mainostamaan täällä foorumissa mitään, lisätietoja tarvittaessa viestillä) Muoks: vaikka vuosia on kulunut monta niin silti tällä palstalla pyörin, vastailen mielelläni edelleen viesteihin, jos joku apua kaipaa.
×
×
  • Create New...