mudilli

Jäsen
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

About mudilli

 • Rank
  Untuvikko
 1. Minäkin kaipailisin kokemuksia Jokelanseudun kerhotalosta, tai lähinnä siinä vieressä olevasta Jokisen ladosta? Vinkkinä että Mäntsälän Soukkiosta löytyy Soukkion Seuratalo, jonne on Mäntsälän keskustasta n. vartin ajomatka. Oikein kaunis ja idyllinen paikka, jossa siskoni piti juuri muutama viikko sitten omat häänsä, vieraita oli muutama päälle sadan, ja hyvin mahtui niin että jäi tilaa bändille ja tanssilattialle. Seuratalo koostuu kahdesta salista, toisessa valmiina pöydät ja tuolit 60 henkilölle ja toiseen saliin kannettavissa joko seuratalon omia pöytiä (jotka kylläkin huonokuntoisia ja -mallisia, vievät paljon tilaa) tai voi tuoda omia pöytiä. Siskoni lainasi toiseen saliin pöydät ja reilu 40 henkilöä saatiin helposti mahdutettua väljillä pöytäväleillä ja jäi tosiaan tilaa vielä bändille ja tanssilattialle. Salit ovat yhteydessä toisiinsa kahdella oviaukolla. Lisäksi on iso eteinen, johon sisko sijoitti buffetpöydän niin että ympäri mahtui kiertämään. Keittiön takaa löytyy takkahuone, johon rakensimme "baarin" ja karkkibuffan. Seuratalolta löytyy muistaakseni n. 60 henkilölle lautaset/kahvikupit yms. Itse jouduimme osan lainaamaan muualta. Pihalle pystytimme paviljongin tupakoitsijoita varten, koska seuratalon terassilla tai välittömässä läheisyydessä tupakointi on kielletty tulipalovaaran takia. Pihalla on myös saunarakennus, joka on tämän kesän ollut remontissa mutta sitä on jo varattu vuokralle syksyn hirvimiesten tarpeisiin. Paikan vuokra on huokea, perjantaista sunnuntaihin reilu 300 euroa, ja todellisuudessa saimme mennä jo torstaina laittamaan paikkaa kuntoon ja äitini kävi vielä maanantaina luuttuamassa lattioita. Voin suositella lämpimästi tätä paikkaa!
 2. Nostellaanpas tätä kun itsellä olisi keväälle 2015 hakusessa häiden juhlapaikka Tuusula-Järvenpää-Hyvinkää-Mäntsälä akselilta. Haaveissa ihanat maalaisromanttiset häät, joten toivomus olisi että saataisiin juhlapaikaksi vanha navetta tai lato. Tämän hetken kärkisijoilla ovat Haarajoella oleva Jokisen lato sekä Hyvinkään Kaltevassa sijaitseva Metsä-Jurvalan navetta. Jälkimmäiseen laitoin jo hintakyselyä, jännityksellä odotankin mitä tulee vastaukseksi... Riittääkö meidän budjetti ko paikkaan.. Järvenpään Pohjolan Hovi olisi oikein ihana paikka mutta tällä hetkellä ainakin liian tyyris meidän budjetille.
 3. Terppa! Täälläkin olisi hakusessa lato/navetta hääpaikaksi keväälle 2015 Tuusulan seudulta, vierasmäärä hieman päälle 100 Tällä hetkellä harkinnassa ovat Jokisen lato Haarajoella sekä Metsä-Jurvan navetta Hyvinkään Kaltevassa. Metsä-Jurvasta laitoimme jo hintakyselyä, on kuulemma hyvin suosittu paikka joten voipi olla että hinta on melko kova. Jokisen latoon pitäisi vielä ottaa yhteyttä. Mutta ehdottomasti kaipailtaisiin muitakin vaihtoehtoja! Järvenpään Pohjolan Hovi on liian tyyris meidän budjetille, muuten olisi kyllä ihana paikka. Jokisen latoon ihastuin heti kuvien perusteella, vaikutti juuri niin ihanan maalaistyyliseltä mutta kuitenkin siistilti. Metsä-Jurvan navetta on erittäin siisti ja hienossa kunnossa, kyseessä siis siistiksi remointoitu navetan ylinen, jonka alakerrasta löytyy täysin varusteltu suurtalouskeittiö. Äitini puhui myös jostain navetasta Mäntsälän Hirvihaarassa muttei tiennyt paikasta sen tarkemmin, täytyy yrittää selvittää mikä paikka lienee kyseessä... Haaveissa ihanat maalaisromanttiset häät