Jump to content
Naimisiin.info

seida

Aktiivijäsen
  • Viestit

    33
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

seida's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Häät on pienet ja en koe hommia lainkaan raskaaksi, koska niitä ei ole paljon ja muutenkin se on mukavaa. Harmittaa vain, että tälle toiselle kaasolle ei oikein uskalla edes nakittaa mitään vastuutehtäviä, koska käytös ja kiinnostus koko häitä kohtaan on niin häilyväistä ja epävarmaa, että joudun varautumaan siihen, että nakki napsahtaa lopulta omalle kohdalle. Tämä kaaso esimerkiksi lupasi joskus aiemmin talvella morsiamelle, että hoitaa häissä juonnot bestmanin kanssa. Silti hän ei nyt tule lainkaan vastaan siinä, että saataisiin sovittua päivämäärä yhteiselle hääpalaverille. Juontajalla pitäisi olla hääpäivänä kuitenkin erittäin hyvä käsitys aikatauluista ja tapahtumista, jotta morsiusparin ei tarvitse uhrata moiselle ajatustakaan. Nyt on lähinnä sellainen fiilis, että täytyykö tässä varautua tarvittaessa juontotehtäviin, sillä tällä kaasolla ei ole kuitenkaan juuri mitään esiintymiskokemusta, jotta hän voisi hypätä juontotehtäviin kylmiltään. Eikä ole minullakaan ja siksi on sellainen olo, että täytyy omien hommien lisäksi varautua tekemään myös hänen hommansa ihan vain hänen kiinnostuksen puutteensa tai viime hetken tuuliviirimäisyytensä vuoksi. Haluan kuitenkin ensisijaisesti, ettei hääparin tärkeä päivä meni toisen kaason takia pieleen.
  2. Tälle aiheelle on ollut varmaan keskusteluja aiemminkin, mutta nyt olen niin kypsä, että aloitan kokonaan uuden. Olen ystäväni kaasona ja häät ovat alkukesästä. Meitä kaasoja on kaksi ja toinen ei osallistu mihinkään, vähättelee morsiamen ideoita, ei edes lue polttareiden viestiketjua, ei lyö lukkoon päivämääriä hääpalavereja tai askartelutalkoita varten, ei kommentoi mitään hääviikonlopun aikatauluihin ja tehtäviin liittyvää, EI TEE MITÄÄN! Silti hän suuttuu heti, jos asiasta huomautetaan tai jos esim. soitin hänelle, että missä mennään ja miten hän nyt pääsisi osallistumaa. Olen niin kypsä! Pystyn kyllä hoitamaan kaason tehtävät yksin, mutta ennen kaikkea harmittaa morsiamen puolesta, jolla menee ihan turhaa energiaa tälle kaasolle, joka on hankaloittanut tuolla meiningillä suunnitelmia ja hääfiilistä koko talven ajan. Kaaso ei sano itseään irti, vaikka loistaa kauas, että häntä ei hommat edes kiinnosta. Jotenkin vaikuttaa myös siltä, että hän toivoisi marttyyrin roolin mahdollistamiseksi, että hänet ennemmin pistetään tehtävästä ulos ja siten hänestä tulisi tilanteen "uhri". Ja sitä iloa en taas hänelle soisi, koska hän on hankaloittanut kuviota jo kuukausikaupalla. Mitä siis tehdä?!
  3. seida

    Mauritius

    Meilläkin AI toimi kyllä täydellisesti. Ruokaa siihen kuului kyllä vähän liikaakin, mutta parasta oli juuri se helppous, ettei tarvinnut hintoja edes vilkaista, kun kaikki oli hoidettu etukäteen. Rahaa paikan päällä kuluikin ainoastaan retkiin ja ostoksiin ja meillä taisi reissubudjetti olla lopulta 500 euroa, mikä on kyllä kahdelta hengeltä tosi vähän kahden viikon loman ajalta. Koko matkan budjetin ja just sen huolettomuuden takia AI oli aivan huippu juttu.
  4. seida

    Mauritius

    Joo, meillä oli all inclusive ja se takasi kyllä tosi helpon lomailun. Siihen kuului tietenkin hotellin pääravintolan aamiainen, buffet-lounas ja buffet-illallinen, jossa teema vaihtui joka ilta. Lisäksi Le Canonnierissa oli italialainen ravintola, jossa sai ai:llä kolmen ruokalajin menun ja myös aivan ihana merenrantaravintola Le Navigator, josta sai ala carte -lounaan ja neljän ruokalajin menun illallisella. AI sisälsi monenlaisia drinkkejä sekä karahveissa tarjoiltuna punkkua, valkkaria ja roseeta. AI:n drinkit oli oikein hyviä ja ne erottui listoista aina tosi selkeästi AI-tunnuksella. Kuitteja ei tarvinnut allekirjoitella lainkaan, vaan meillä oli kankaiset rannekkeet ja sit vaan välillä ilmoitettiin huoneen numero, jos sitä kysyttiin. AI sisälsi myös minibaarin, mikä oli tosi kiva, koska sieltä sai helposti vesipullot mukaan retkille ja rannalle, vaikka niitä sai toki baareistakin kysyttäessä. Kerran otettiin retkelle mukaan myös AI:n sisältämä piknik-kori ja siinä oli kamalasti evästä! Isot leivät, erilaisia keksejä, vettä, mehua ja omenoita! Kaiken kaikkiaan AI oli ruuan ja juoman suhteen niin monipuolinen ja runsas, ettei kyllä kyllästymistä saati nälkää tarvinut tuntea lainkaan. Aktiviteeteista AI sisälsi monenlaisia vesiurheiluja kuten polkuveneet, kanootit, lasipohjaveneet, purjeveneet ja snorklauksen ja sitten mm. jousiammuntaa, joogaa, lentopalloa ja tennistä. Me viihdyttiin hotellialueella erinomaisesti ja matka rytmittyikin niin, että aika paljon nautiskeltiin rannalla oleilusta ja hotellin aktiviteeteista ja sitten parin päivän välein tehtiin retkiä, joista yksi tehtiin taksilla ihan omatoimisesti ja kolme Helin matkojen yhteistyökumppanin Mautourcon kanssa.
  5. seida

    Mauritius

    Onnellista matkaa Neelalle! Me tulimme eilen Mauritiukselta ja maa on niin uskomattoman ihana, että pala sydäntä jäi sinne väistämättä! Olimme paikan päällä 12 yötä ja yövyimme koko reissun ajan Le Canonnier -hotellissa. Emme halunneet vaihtaa hotellia kesken kaiken, koska halusimme asettua ja rentoutua koko loman ajaksi sen kummempia pakkailuja. Se osoittautui hyväksi jutuksi, sillä matkamme oli aivan huikea! Le Canonnierin henkilökunta oli mahtavaa ja tolkuttoman ystävällistä. Olin aiemmin lukenut täältä ketjusta, että Le Canonnier on kodikas hotelli ja juuri siltä se tuntui: palvelu oli äärimmäisen hyvää ja kuitenkin mutkatonta. Pelkäsin, että lapset tekisivät hotellin ilmapiiristä rauhattoman, mutta lapsille oli paljon omaa ohjelmaa ja siksi he jäivät vähän omiin ympyröihinsä. Ranta oli hieman kivikkoinen, mutta vesi kristallinkirkasta. Me otimme aurinkoa aina rannalla, sillä uima-altaalla oli enemmän vilskettä, mutta kolmeen ilmansuuntaan aukeavilla rannoilla rauhaa riitti! Sää suosi näin tammikuussa, vaikka sitäkin jännitimme hieman etukäteen. Vain kotiinpaluuta edeltävänä päivänä satoi iltapäivästä ja samoin koko matkan hotellista kentälle! Myös retkipäivinä tuli pieniä kuuroja. Eräs italialainen nainen kertoi, että hänen matkatoimistossa työskentelevä ystävänsä oli suositellut pohjoisen hotelleista nimenomaan Le Canonnieria, sillä se sijaitsee niemen kärjessä eikä sinne sadekuurot osu yhtä helposti. En tiedä onko tuo nyt miten takuuvarmaa, mutta meidän matkamme aikana näkyi usein miten kauempana tuli vettä, mutta hotellimme rannalla loikoiltiin auringossa. Voin kertoa lisää kokemuksista, jos haluatte! Fiilis on yhä aivan huikea ja kotiin lähdön hetkellä oli kyyneleet silmissä, sillä meillä oli aivan ihana häämatka!
  6. seida

    Mauritius

    Lähtöön ei ole enää pitkä aika. Vähän jännittää kelit näin tammikuussa, koska Foreca lupailee sateita, mutta ilmeisesti ne ei siltikään kestä kovin kauan?!
  7. seida

    Mauritius

    Oi, miten kiva kuulla! Me ollaan 12 yötä Le Canonnier -hotellissa all inclusivella, koska haluttiin asettua yhteen hotelliin koko loman ajaksi ja tehdä sieltä käsin sitten reissuja eri puolille saarta. Kuvia on tullut katseltua paljon ja muutenkin ongittua tietoa Mauritiuksesta. Toivottavasti sää suosii tammikuussa, vaikka lämmintä ainakin luulisi riittävän!
  8. seida

    Mauritius

    Kuukauden päästä me ollaan Mauritiuksella! <3 Kovasti jo mietin matkalukemista ja hellemekkoja. Aivan ihanaa päästä tropiikkiin keskellä pimeintä talvea.
  9. seida

    Mauritius

    Ja vielä sellainen, että onko muuten muita palstalaisia lähdössä Mauritiukselle tammikuussa (etenkin puolenvälin tienoilla)? Meitä kiinnostaisi käydä kokeilemassa syvänmerenkalastusta, mutta retket ilmeisesti ovat aika kalliita. Jos siis löytyisi myöskin kalaan halajava tiimi, jossa laitettaisiin kuluja puoliksi, olisi se mahtavaa! Tai sitten otetaan vinkkejä vastaan muista edullisemmista keinoista toteuttaa tällainen retki.
  10. seida

    Mauritius

    Hei, kiitos! Arby, mitä muuten piditte Le Canonnierista?
  11. seida

    Mauritius

    Meillä on hotellina Le Canonnier ja sen ravintoloihin on merkitty pukukoodi. Onko muita samassa hotellissa majailleita? Kuinka hienoja vaatteita illaksi kannattaa varata?
  12. Minun mielestäni avioehto on järkevä sopimus, joka on viisasta tehdä varmuuden vuoksi tulevaisuutta ajatellen. Koskaan ei voi tietää mitä tapahtuu ja siksi osoittaa parisuhteen kypsyyttä, jos tällaisista asioista voidaan puhua onnellisten päivien aikaan. Ei se 10-20 seurusteluvuottakaan ole tae loppuelämän kestävästä suhteesta, sillä ikä ja elämänkokemukset muuttavat meitä ihmisiä jatkuvasti ja on ainoastaan realistista ajatella asioita kaikista näkökulmista, vaikka juuri häiden alla oma parisuhde tuntuu niin vahvalta ettei mikään voisi sitä koskaan horjuttaa.
  13. seida

    Mauritius

    Mäkin olen kiinnostunut kokemuksista! Tammikuussa suuntana Le Canonnier!
  14. seida

    Mauritius

    Aivan, kuten todettu se oli meille vähän matkustaneille mukavalta tuntuva lisä, mikä erottui edukseen eri firmojen tarjousten joukosta. Meitä on moneen junaan ja jokainen antaa eri asioille ja yksityiskohdille enemmän painoarvoa olipa kyse sitten matkustamisesta, hääjärjestelystä, kodin sisustamisesta tai mistä vain.
  15. seida

    Mauritius

    No, tärkeintä tietenkin, että rentouttava ja iloinen loma järjestyy jotain kautta. Meidän häämatkamme on järjestetty Helin matkojen kautta ja olemme oikein tyytyväisiä palveluun. Vastaukset tulivat nopeasti ja heiltä on saanut hyvin ohjeita pieniin yksityiskohtaisiinkin seikkoihin. Me siis voimme suositella Helin matkoja kaikille, mutta toki jokaisen kokemus on henkilökohtainen ja siten siis erilainen!
×
×
  • Create New...