Jump to content
Naimisiin.info

häähullu12

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

häähullu12's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kiitos vastauksista. Päätin sitten lopulta tilata sieltä ne kortit kun kerran vaikuttaa ihan luotettavalta ja laadukkaalta Saa nähdä miltä hääkuvakirjat sitten näyttävät esimerkiksi noi premium kuvakirjat jotka näkyvät sivun toisena vaihtoehtona. Ajattelin tehdä häistä ja häämatkasta kirjan (tai omat jos kuvia riittää). Tutustuin jo vähän enemmän ja näyttävästi niillä on joku ohjelma jolla voi sitten suunitella yksityiskohdat. Hmmm. Katsotaan
  2. Hei! Haluasin tietää kokemuksia hiustenpidennyksistä jos ostaa netistä mielummin kuin kampaajalta. Säästääkö mitään ja onko loppu tulos sitten sama? Yleensä en pidä hiustenpidennyksiä joten ajattelin että klipsipidennykset olisi varmaan paras vaihtoehto koska käsitin niin että ne voi poistaa ja kiinnittää itse kotona? Onko muista vaihtoehdoista kokemuksia? Esim. teippipidennys tai sinettipidennys? Onko kukaan ostanut Goldenlocks.fi nettikaupasta hiuspidennykset? Onko minkä laatuisia? Niillä on tällä hetkellä jokin klipsipidennys alennus joka päättyy huomenna niin ajattelin ehkä ostaa. Ja viimeinen kysymys. Voiko klipsipidennyksiä kiinnittää itse yksin kotona tai vaatiko se ammattilaisen/ystävän apua? Kiitos vastauksista.
  3. Hei vaan kaikille! Häät lähestyvät ja kysyisin ihan vaan neuvoja mistä ja miten te hoiditte kutsut. PItäisi noin muutaman viikon sisällä lähettää kutsukortit omiin häihin ja ajattelin kysyä minkälaisia kokemuksia teillä on nettikaupan käyttämisestä tällaiseen asiaan? Kuva on jo valittu, se on digikuva mun tietokoneella. Olen katsonut sellaista ifolor.fi sivustoa jotka tekevät kutsukortteja, mutta onko tästä yrityksestä mitään kokemuksia? Lähinnä minkä laatuisia kortit ovat ja onko ihan luotettava sivusto? Hinta on ainakin ihan kohdillaan.
×
×
  • Create New...