maunau.

Morsian
 • Content count

  32
 • Joined

 • Last visited

About maunau.

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Meillä oli vieraita 47 henkeä ja mahtui hyvin! Veikkaan että alle 60 henkeä sinne mahtuu vielä ihan hyvin..
 2. Meillä oli siellä Helmikuussa 2014 häät. Aivan mahtavaa palvelua. Ruoka oli TODELLA hyvää.. vieraat kehuivat sen maasta taivaisiin. En voi muuta kuin suositella. Paikkanakin todella kaunis jopa ilman koristelua.
 3. bride-to-be2015: Meillä oli siellä (pursiseuran huvilalla) häät kolme viikkoa sitten. En voi muuta kuin kehua. Aivan mahtavaa palvelua, TODELLA hyvä ruoka. Paikka rempattu pari vuotta sitten. Todella kaunis paikka. Itse ei tehty sinne juurikaan koristeita kun itse paikka oli jo niin nätti. En voi muutakuin suositella paikkaa!!
 4. Netistä löytyy useita ilotustulisjärjestäjiä. Tälläisen järjestäjän kautta se on aika helppo ottaa. Järjestäjä hankkii luvat, ampuu raketit ja siistii sen jälkeen pihan. Itse ei siis tarvitse tehdä yhtään mitään.. Hinnat alkavat n. 800€ ja kalleimmat lähemmät 2000€ riippuen miten pitkän/näyttävän esityksen haluaa. Itse ajattelin että meidän hinta voisi olla noin tonnin luokkaa. Enempää en todellakaan raaski maksaa. Järjestäjiä on esim.www.ilotulitustapahtumat.fi/ tai kun googlaa ihan vaan hää ilotulitus niin löytyy usempiakin tekijöitä.
 5. Täällä myös yksi Joensuulainen. Häät 2/14.
 6. Juu meilläkin punainen teema. Aattelin että jotain muutakin pientä sydän aihetta vois olla.. Ilmapalloja, sydän kakkukoriste jne. Olen myös virkannut pieniä sydämiä joita sitten saa muistoksi juhlista Meille tulee myös ilotulitus jossa HÄÄ teeme tietenkin. Sitä kautta myös sydämiä tiedossa! <3
 7. En taida ottaa yhtään vapaa päivää Pärjäänköhän mie sillä. Hääpäivä perjantai joten töistä palkallinen vapaa kuitenkin! Sitä ennen töissä loppuun saakka.
 8. Meillä pienet häät maksimissaan 40 vierasta. Kuitenkin kunnon juhlat tulossa.. Ruokaa, juomaa, bändi ja muuta ohjelmaa!
 9. Voi ompas isot juhlat Näkyykö teillä juhlassa mitenkään teema YSTÄVÄNPÄIVÄ?
 10. Heeei, kiva että on muitakin Meillä juhlat menee siis niin että maistraatissa mennään naimisiin 14.2. perjantaina. Sen jälkeen syömään ravintolaan. Lauanataina on sitten itse juhlat. Pakko oli tehdä näin, että mahdollisimman moni pääsee paikalle juhlimaan.. Meillä kun muutenkin pienet häät tulossa max. 40henkeä. Kutsut ajattelin lähettää joulukorttien aikaa, säästää siinäkin rahaa. hehe Me päädyttiin päivään siksi koska kesähäitä en halunnut ja sattumalta vain silmiini osui tuo ystävänpäivä. Minusta on jotenkin ihana ajatus mennä naimisiin juuri ystävänpäivänä <3 Onko teillä Joala miten suuret juhlat tulossa?
 11. Meillä hääpäivä tulevana ystävänpäivänä 14.2.14. Onko muita?
 12. En ole kuullutkaan paikasta.. Mielenkiinnolla odotan kokemuksia minäkin
 13. Suklaamunat maksaa meille 900€. Soittavat 3x 45min setit.. Tulisko iiinez teille päälle vielä jotain matkakustannuksia vai miksiköhän hinta on niin paljon enempi.. Omitusta!
 14. Mie ajattelin että kerron kaikille (suku ja ystävät) kutsukortilla. Jos nyt maltan pitää "salaisuutta" niin pitkään.. Jännää.
 15. Fru tosi hienot kortit miekin haluuuuun..