Jump to content
Naimisiin.info

Urrsula

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Urrsula

  • Syntymäpäivä 09/22/1987

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Pirkanmaa

Urrsula's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Urrsula

    Kuka teidän hääautoa ajaa?

    Meillä sulhanen on vakaasti päättänyt ajaa itse, mutta tässä tapauksessa se lienee ymmärrettävää, kun sulhanen on täysi autohullu. Meillä hääautona toimiikin sulhasen oma rakas, Nissan Skyline GT-R, jota on nyt koko talvi puunattu ja valmisteltu syksyn koitosta varten.. Toivottavasti säilyy ehjänä koko kesän! Ihan samaa mieltä en tosin sulhasen kanssa ole siitä, että hän haluaa polttaa kumia kirkon pihassa.... Katsotaan mihin kompromissiin päädytään.
  2. Urrsula

    Hääjuhlan ohjelma ja aikataulutus

    Itseäni kanssa kiinnostaa noin 120 hlön "ruokkimiseen" kuluva aika, juurikin buffet-muodossa.. Omaan aikatauluun olen sille alustavasti varannut noin 1,5 h, mutta nyt jo epäilyttää että menee tiukille. Kuitenkaan ei haluaisi varata "liikaa" aikaa ruokailuihin, ettei mene pönöttämiseksi.
  3. Laitanpa tänne kuulumisia omista Tallinnan kokemuksistani tältä vuodelta. Kävin itse vain Anna Bellassa ja Salo Centerissä, puvun ostin ensimmäisestä. Kokeilin vain kolmea pukua Anna Bellassa, ja jo toinen puku oli Täydellinen. Palvelu oli moitteetonta ja ainakin "oma" myyjäni puhui hyvin englantia. Puku piti maksaa KÄTEISELLÄ, mikä tuli yllätyksenä... Pukuuni tehtiin pieniä muutoksia, mutta sain sen mukaani seuraavana päivänä (kävin sovittamassa perjantaina, noudin korjattuna lauataina klo 10.00). Sain täyspitsisen ja A-linjaisen puvun alushameineen sekä sukkanauhoineen 580 eurolla. Pukuja oli värivalkoimassa lähinnä snow-white ja ivory. Anna Bellan jälkeen kävin Salo Centerissä, jossa palvelu oli todella huonoa! Apua kysyttäessä käskettiin odottaa omaa vuoroani töykeästi (yksi myyjä oli vapaana, mutta ei halunnut ottaa vastaan asiakkaita?), ja lopulta kun myyjä "ehti" luokseni hänellä tuntui olevan kiire palvella muita. Kenkiä oli tarjolla vain muutamat ja boleroita oli vain turkispintaisia, morsiuspukuja en edes katsonut. Itse siis olin TODELLA tyytyväinen Anna Bellan valikoimaan ja asiakaspalveluun, koska oman unelma-pukuni sieltä löysin. Kannoin pukuni edellisen kirjoittajan innoittamana IKEA-kassissa, vaikka sainkin mukaani pukupussin liikkeestä.
  4. Itse laitoin lahjatoivomukset ( meidän tapauksessa lahjalistan nettiosoitteen sekä lahjatilinumeron) hääinfoon. Omasta mielestäni kutsukortti menee helposti sekavaksi, kun siihen yritetään pienellä printillä saada kaikki tarvittava tieto...
  5. Me päädyttiin kompromissiin, tehdään pieni lahjalista Sokokselle ja laitetaan myös tilinumero, johon voi lahjoittaa häämatkaa varten roposia. Meillä on tuttavapiirissä ihmisiä, jotka eivät halua rahaa antaa lahjaksi, minkä ymmärrän kyllä hyvin. Helppoa häälahjalistan teko ei tule olemaan (yhdessä ollaan asuttu kuutisen vuotta), mutta kyllä Sokoksen valikoimista varmaan jotain tarpeellista löytyy.
×
×
  • Create New...