Karoida

Morsian
 • Content count

  45
 • Joined

 • Last visited

About Karoida

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 01/20/90

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. ^ Upeita nuo paperikoristeet, wau! Mä oon myös harkinnu jotain vastaavia, ehkä sellasia pompom-palloja tms. Mietin vaan, että miten ja mihin niitä sitten kiinnittäis siellä juhlapaikassa, kun kyseessä on "liikuntasalimainen" nuorisoseurantalo.. ? Kattoon voi olla hieman liian pitkä matka.. Kai sitten vaan seinän jotenkin.. Minä odottelen jännittyneenä, että se kesäkuu tulisi ja saa varata kirkon ja juhlapaikan! <3
 2. Hihi, ihana tuo morsiamen ryöstöyritys.. <3
 3. Pimukka: Me itseasiassa ajateltiin näin alustavasti, että säästettäisiin juurikin musiikissa.. Elikkä näillä näkymin meillä dj:n virkaa toimittaisi vain kone ja spotify Ei siis olla mitään vielä lyöty lukkoon, mutta pohdittiin vain, että mielummin bändin hinnalla ottaisi vaikka sen dokumentaarisen hääkuvauksen..
 4. ^ Oi nam, näyttää todella herkulliselta! Eikä hintakaan ole mikään päätähuimaava.
 5. ^ Kakkukeisarilla on tosi hyviä kakkuja, olen monesti ostanut heidän myyntipisteeltään. En ole koskaan tilannut. Mutta maistuvia ovat! Paljonkos heiltä kustansi kakun tilaus? Niin ja millainen kakku on tulossa?
 6. Heipsan! Minäkin nyt tuoreena Morsian-jäsenenä hyppään mukaan ketjuun Meillä hääpäivä sovittuna kesäkuulle, tarkemmin 6.6. Melko pienet, n. 70 vieraan pippalot näilä näkymin tulossa. Tähän mennessä ollaan pyydetty kaasot ja bestman, mietitty vihkikirkko ja juhlapaikka valmiiksi. Säästäminen on erittäin hyvällä mallilla, kun motivaatiota tuli hääpäivän lukkoonlyömisestä Asumme pk-seudulla, täällä ei kuulemma tuota haluamaamme kirkkoa voi varata kuin vuotta aikaisemmin.. Apua.. Pelkään vaan, että juhlapaikka menee sivusuun jos viivyttelemme.. Onko moni varannut juhlapaikan ennen kirkkoa? Juhlapaikkamme kustantaa 550e, varausmaksuna maksetaan 100e. Ihan kohtuullinen hinta mielestäni. Pitopalveluhan sen isoimman loven kukkaroon tekee.. Puvunkin menin jo vahingossa ostamaan, bongasin sen täältä naikkareilta, myyntipalstalta. Budjettikin alittui roimasti ja nyt on onnellinen morsio Vanhemmillemme emme ole vielä kertoneet, tosin eilen tuli hieman absurdi tilanne, kun olimme kylässä minun vanhemmillani ja mummoni ja äitini alkoivat oma-aloitteisesti juttelemaan häistä ja siitä, mikä kirkko meille sopisi.. Sulho tuli paikalle ja luuli, että olin kertonut. Juuri sain estettyä, ettei kommentoinut mitään.. Ajattelimme kertoa lähempänä kesää, mahdollisesti sitten kun kirkko olisi varattu.
 7. En viitsinyt nyt aloitella uutta ketjua tämän takia, mutta olen mietiskellyt pukuni säilytystä. Ostin puvun käytettynä tammikuussa ja naimisiin menen vasta ensi vuoden kesällä, säilytysaikaa siis tulee kertymään. Ostin tällaisen pukupussin: http://shop.ateljeeaaria.fi/tarvikkeet/pukupussi-detail, mutta koska puku on todella pitkä, enkä halua taittaa helmaa, niin se on nyt roikkumassa makuuhuoneemme vaatekaapin sivussa, henkarissa jota varten kaappiin laitettiin vahva koukku. Mitä luulette, voiko valo kellastuttaa kangasta? Ei siihen suora auringonvalo osu, mutta ei se pimeässäkään ole.. En halua, että puku menee pilalle oman mokan takia
 8. Hei Uuri, Kävin joskus kauan sitten ihailemassa mallistonne Suvituuli V-23W sormusta. Mikä sen hinta on keltakultaisena nykypäivänä? Toinen kysymykseni on: onko keltakultaa erisävyisinä? Kihlani on 18k keltakultaa (ei sandbergin) ja omaan silmääni se näyttää todella "tumman kultaiselta". Onko mahdollista, että teidän Suvituulenne olisi sitten kovinkin eri sävyinen, vaikkakin 18k keltakultaa molemmat olisivatkin?
 9. *Tiuku*: Kiitos tiedoistasi! Olemmekin itseasiassa harkinneet vihkikirkkoa kirkkonummelta, sillä mahdollinen juhlapaikkammekin sijaitsee siellä. Harmi juttu, että espoon tuomiokirkkoa emme voi saada, mutta toisaalta ymmärrän senkin että tungos sinne olisi aivan älytön ilman rajoituksia..
 10. Laitetaan nostoon tämäkin ketju! Onko viime kesän tai tulevan kesän morsioita, joilla olisi tuoretta tietoa Furuhedista? Me harkitsemme paikkaa, olisi tarkoitus kevään aikana käydä katsomassa.
 11. Ostin puvun tammikuussa -14, kun häät ovat kesäkuussa -15.. Kävi perinteisesti, eli löysin vahingossa puvun, minkä jälkeen mikään muu ei näyttänyt enää miltään.. Puku löytyi itseasiassa käytettynä täältä foorumilta, todella edullisesti vieläpä.. <3 Uskalsin ostaa puvun näin aikaisin, sillä puvussa on nyöritys minkä ansiosta antaa pelivaraa pari kokoa.
 12. Hieman hämmentävästi Espoon tuomiokirkon nettisivuilla on vielä viimevuotinen varausaikataulu. Sen mukaan touko-lokakuulle 2014 ajanvaraus on auennut 2.5.2013 eli noin vuosi aikaisemmin. Ajat varataan Espoon seurakuntien palvelukeskuksesta puhelimitse. Mistä ihmeestä mä olen saanut päähäni, että on joku nettiajanvaraus!? Me mietimme vielä espoon tuomiokirkkoa, sillä emme välttämättä voi saada sieltä vihkimistä (muuta kuin klo 17). Emme asu enää tuomiokirkkoseurakunnan alueella, mutta kumpikin meistä on aikaisemmin asunut (jostain bongasin myös, että aikoja voisi saada myös entiset jäsenet)? Sulhasen äiti kuuluu ko. seurakuntaan. Pitää soitella ja selvitellä
 13. Herätellääs tätäkin ketjua. Olisiko kenelläkään tietoa, milloin kesän 2015 ajanvaraus aukeaa?
 14. Olin sanonut jo kaaaauan aikaa sitten miehelle, että en halua perinteistä yllätyskosintaa, enkä missään nimessä julkista kosintaa. Tämä toteutuikin niin, että eräänä sunnuntai-aamuna makoilimme sängyssä ja miekkoseni totese yhtäkkiä, että "Tänään mennään sormuskaupoille" Ja niin sitä mentiin. Kihlapäiväksi tuli sitten tuo päivä. Perheille ja ystäville kerrottiin pari viikkoa siitä päivästä, silloin kun saatiin kummankin sormus sepältä. Meille juuri oikeanlainen tapa