Jump to content
Naimisiin.info

Dollie

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Dollie's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä nimien pohdinta meni melko kivuttomasti, itse suunnittelin aiemmin, että vaihtaisin sukunimeni äidin tyttönimeksi, kun isään ja siihen sukuun ei erityisen lämpimät välit ole ja koen muutenkin äitini suvun enemmän "omakseni", se sitten jäi kun tuli kaikenlaista. Joten nyt avioliittoon astuessa valinta oli helppo, miehen sukunimi kun omastani joka tapauksessa eroon haluan. Aiemmin mainitsin, että pohdinta meni melko kivuttomasti, ainoa asia mikä mietitytti oli miten tämä nimenvaihto sopii feministiseen elämänkatsomukseeni. Tulin kuitenkin tulokseen, että tasa-arvoista on se, että saan valita. Ja että valintani on nyt näin.
  2. Minä olenkin tästä aiheesta jo päässyt kehittämään stressin paikan, meille on joka tapauksessa tulossa pienet häät n. 30 henkilöä. Ja maistraatista olisi tarkoitus siirtyä sitten jatkopaikalle juhlimaan. Olemme molemmat avioero-perheistä, joten molempien perheet kutsuttaessa siellä olisi jo 15 henkilöä, siihen lisäksi kaaso ja bestman sekä kuvaaja. Eli yli puolet vieraista, tuntuu typerälle jättää ne loput vieraat sitten pois, mutta edellä mainituistakaan ei kehtaisi ketään jättää kutsumatta maistraattiin.
  3. Itse olen haaveillut häistä enemmän ja vähemmän kihlauksesta lähtien, mutta suunnittelut aloitettiin todenteolla tänä kesänä, hääpäikan varailulla ja alustavalla vieraslistalla. Hääpäivä on ensi vuonna kesäkuun alussa.
×
×
  • Create New...