Riiia

Aktiivijäsen
 • Content count

  47
 • Joined

 • Last visited

About Riiia

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Tampere
 1. From the album Hääjuhlajuttuja

  ystävämme tekivät ihania kakkuja: vadelma-sacher, pavlova, puolukka-kinuski, suklaa, porkkana ja lakritsi olivat täytteinä. kakkujen lisäksi oli iso kasa juustoja, pähkinöitä, keksejä, konvehteja, ja hedelmiä.
 2. From the album Hääjuhlajuttuja

  tämän lisäksi oli vieraskirjana myös nuottivihko pidemmille teksteille
 3. From the album Hääjuhlajuttuja

  siimaa ja cd-levyjä =)
 4. Mulla on vaan huonoja kokemuksia kertakäyttökameroista. Häissämme oli ihan ok valaistus, mutta ei mikään kirkas loisteputki kuitenkaan, hieman hämärämpi, teatterissa kun juhlimme. Neljä kameraa oli yhteiskäytössä, jokaisesta n. 5 kuvaa onnistui, sillä salamaa ei ollut monikaan muistanut käyttää. Vielä iloisempi yllätys tuli kuvia lunastaessa: neljän kameran kuvat (joista suurin osa oli lähes täyttä mustaa) sekä valokuvina että cd-levyinä maksoi lopulta n. 150€ (Rajala, Tampere). Onneksi ihmisillä oli myös puhelimissa kameroita, joilla ahkerasti kuvasivat, niin saatiin edes muutama onnistunut otos juhlista.
 5. Meillä oli itse kehittelemämme drinkki (ainoana miinuksena täytyy sanoa, että väri ei ollut erikoinen (alkoholia 7,6%): 1 osa Passoa 1 osa Triple Sec 2 osa Leijona 6 osaa Ginger Beer (Fentiman's) Alkoholiton versio oli ananasmehua + ginger beeriä- Suosittelen lämmöllä etukäteen boolin ja alkumaljan maistatusta. Meillä oli kavereita apuna, saatiin mukava ilta aikaiseksi. Esim. booliresepti, jonka täältä nappasin suurien kehujen saattelemana, oli meidan maulle ihan kamalaa - kannatti siis testata ja muokata.
 6. From the album Hääjuhlajuttuja

  Summer Wine -booliin oli kirjoitettu laulun sanoja liittyen alkoholiin (häissä musiikkiteema), Syksyn Sävel -booliin taas oli kirjattu Syksyn Sävel -laulukilpailun voittajakappaleet.
 7. From the album Hääjuhlajuttuja

  Summer Wine sisälsi karpaloboolia, Syksyn Sävel taas omenaboolia
 8. Me vietimme omia festarihäitämme lauantaina. Tosin ajankohta kun on jo kovin syksyinen, niin paikkana toimi Ylioppilasteatteri. Ohjelmaan kuului black metal -aiheinen monologi sekä 4 esiintyjää (folk, rock, alternative, punk). Ehkä enemmänkin kietoutui musiikin kuin festaroinnin ympärille siksi, että oltiin sisätiloissa. Meillä oli kaikille omat VIP-passit, joihin oli kirjoitettu vieraalle sopiva alter ego musamaailmasta. Ne osoittautuivat ihan hitiksi! Pöydät meillä oli nimetty eri festareiden mukaan. Kuvia voi käydä katsomassa mun profiilista, jos mielenkiintoa löytyy. Mutta oli todellakin pidetty teema! Ja ihanasti oli ihmiset noudattaneet pukukoodia rockstar/popstar, joten vieraat näyttivät enemmän festarivierailta kuin häävierailta.
 9. Meidän Häälehti näytti ulkokansistaan tältä: Koska hääteemana oli musiikki, oli luonnollisesti lehtikin tehty Suosikki-lehteä mukaillen Kuosikiksi. Sisältä löytyi jokaisen esiintyjän haastattelu, tähtijulisteita meistä vihityistä siten, että kasvomme oli liitetty joihinkin tunnettuihin levynkansiin, palstoina toimi Etsintäkuulutus, Kirjeenvaihto, Eki ja Jammu (kuten Suosikissakin), mutta olimme itse keksineet musiikkipiireistä lainattujen ihmisten persooniin kysymyksiä ja etsintäkuulutuksia. Keskiaukeamalta toki löytyi vielä musiikkiaiheinen ristikko, sekä takakannesta ohjelma. Suunnittelu ja tulostus tehtiin ihan itse (lasertulostin antoi ihan tarpeeksi hyvää jälkeä) ja niitattiin sivut yhteen.
 10. Ratkaisimme ohjelmaongelman laittamalla sen häälehden takakanteen. Meillä oli 5 eri esiintyjää, joten emme kirjanneet sinne erikseen muita yllätyksiä, olivat sitten oikeastikin yllätyksiä (esim. sulhasen laulua, morsiamen puhetta, lottoarvonnan tuloksia, musavisaa).
 11. Värit ei ihan pääse oikeuksiinsa mutta.. Meidän kutsut tehtiin teemaan sopivaksi, eli musiikilla mennään. Valokuvassa on pelkkää sulhasta ihan tarkoituksella, sillä itse olen kovin kamerakammoinen. (Poistin noista vähän ajankohtaa ja puhelinnumeroita.)
 12. From the album Hääjuhlajuttuja

  Lehdessä esiintyjien haastattelujen lisäksi mm. Kirjeenvaihtopalsta sekä tietysti kysymykset Ekille. Takakannessa ohjelma, sisällä myös fanijulisteita, joissa tuttuihin levynkansiin oli photoshopattu meidän kasvoja.
 13. From the album Hääjuhlajuttuja

  Pöytäkoristeena nuotteja käärittynä ensin yksittäin rullalle, jotka yhdistettynä isommaksi nipuksi ja sidottu silkkinauhalla. Kertakäyttökamerat pöydissä. Paikkalappuina Backstage-passit, joissa jokaisella oma alter ego musiikkimaailmasta. Jokaisen paikalla myös ihka aito LP-levy. Kuosikki-lehti, johon tehtiin mm. musiikkiaiheinen ristikko, haastattelut jokaisesta esiintyjästä sekä tietysti Jammut, Ekit ja Etsintäkuulutukset. Kannussa vettä ja muovikipoissa sipsejä.
 14. Meidän häissä on teemana musiikki. Ajatuksena on ollut laittaa vieraskirjaksi nuottivihko. Vielä mietityttää kovastikin, että miten sen kirjoituksen ohjestaisi. Voisiko olla vaikka "lähetä terveisesi laulun sanoin" tai jokaisen sivun alussa jokin kappaleen pätkä, jonka sanoituksia voisi jatkaa... Vinkit olisivat arvokkaita, hääjuhlat on kuiten tuossa parin viikon päästä =) Erikseen tulee vielä nuottivihon viereen vanha kitara, johon toivotaan saavamme kaikilta nimikirjoitukset.
 15. Me hoidetaan kaikki ruuat itse hääjuhliin, joten kakutkin tulee omasta takaa. Tai tässä tapauksessa 6 eri leipurin käsistä, sillä meidän hääjuhliin on luvassa kakkubuffet. Mulla on mestarileipureita kaveripiirissä, joten halusin ehdottomasti hyödyntää tätä. Ja kaikki ovat ihan innoissaan tekemässä. Toistaiseksi oon saanut tietää, että kakuissa löytyy mm. vadelma-sacher, raakasuklaakakku, Pavlova sekä kinuskikakku.