Jump to content
Naimisiin.info

AasiPolle

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

AasiPolle's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. En muutenkaan usko tuohon "ei saa nähdä pukua ennen sitä ja sitä" hömppään, eikä onneksi morsiankaan. Näen puvun luultavasti ekaa kertaa morsiammen päällä kun käymme kuvassa ennen kirkkoa.
  2. Taidan pistää saketin... 8-)
  3. Voin varuksetta suositella Alcoexpress kauppaa. Itse olen siellä käynyt useasti, eikä ongelmia ole ollut. Kun tarpeeksi aikaisin (1 viikko) tilaa lastin, on se siellä odottamassa kuormalavalla nimellä varustettuna. Tai siis minun lastini olleet aina kuormalavalla, sen verran suuria... : Henkilökunta on ainakin minun kanssa käynyt läpi koko tilauksen pullo pullolta, jokainen tuote on listalta erikseen katsottu ja näytetty esim. kaivamalla pullot pois pahvilaatikoista. Etukäteen kun tilaa on heillä aikaa hakea tuotteet mitkä varastosta puuttuvat, eikä ikinä ole mitään puuttunutkaan. Superalko on myös ihan lähellä ja hinnat eivät juuri eroa toisistaan, mutta itse olen kuullut ko. paikasta liikaa näitä juttuja että sitä ja sitä puuttui vaikka piti olla vaikka olisi kuinka aikaisin tilannut. Reissu taas Alcoexpressiin edessä...
  4. Kirkossa kuvien ottaminen on erittäin vaikeata ilman oikeanlaisia välineitä, kun ovat yleensä aika pimeitä vähän kirkosta riippuen. Salamaakin täytyy käyttää hiukan erilailla, ettei esim. hääparin kasvot loista hulluna muun taustan jäädessä täysin pimeäksi jos kuvia otetaan läheltä. Jos taas otetaan kauempaa, ei perusdigin salama välttämättä riitä alkuunkaan. Kuitenkin tilaisuus niiden kuvien ottamiseen on vain kerran elämässä (toivottavasti) joten ainakin itse uhraan siihen mielelläni muutaman rovon. Niitä mahdollisesti huonoja kuvia kun ei saa korjattua millään rahalla sitten jälkeenpäin. Maksaahan se, mutta se summa on pikkujuttu sadan vuoden päästä. Tosin jos minullakin olisi kaveri joka oikeasti harrastaa valokuvausta ja omistaisi kunnon välineistön pyytäisin varmaankin hänet kuvaamaan.
  5. Joo kyllä tietää. Jotenkin tässä on käynyt niin että minulla on tämä nettivastaavan homma tässä tapahtumassa. Niinkun kaikenlainen tiedon etsintä yms. on meikälaisen harteilla.
×
×
  • Create New...