Jump to content
Naimisiin.info

miaow

Jäsen
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Turku

miaow's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. miaow

    Hiilihappojää somistuksessa

    AGA:lta saa joten tutustu huolella ohjeisiin heidän sivuiltaan. ->tuotteet->kuivajää http://www.aga.fi/international/web/lg/fi/...solution_dryice
  2. Meillä oli Raatihuoneen salissa häät helmikuussa ja paikka sopi hyvin talvihäihin. Harvemmin talvihäissä oleskellaan ulkona joten eipä tuo meitä haitannut ja tupakoitsijat kävivät sen minkä kävivät. Olimme ottaneet huomioon keittiön noutopöydän antimissa siten, että pitopalvelulla on mahdollisimman vähän vaivaa lammitellä ruokia. Lämpimiä ruokia taisi olla paisti, perunat, lihapullat, kastike ja kasvisgratiini. Pitopalvelu oli toiminut ennenkin kyseisessä keittiössä joten he tiesivät miten toimia. Kuulemma huonompiakin keittiöitä on olemassa:) Lisäksi pitopalvelu oli laittanut salin ja hissin välissä olevaan syvennykseen valmiiksi kamoja joten jos jotain puuttui niin aina ei tarvinnut tokasta kerroksesta hakea. Keitiön viereinen huone toimi pitopalvelun ja bändin tilana joten se oli heille rauhoitettu. Mulle voi laittaa privaa jos haluat lisää tietoa. Autan mielelläni.
  3. miaow

    Tietokilpailu / häävisa

    Muistakaa kysymyksiä tehdessänne valita kysymyksiä niin, että jokaiselle kohderyhmälle on kysymyksiä jolloin kaikki eivät tiedä kaikkeen vastauksia tai vain perhe tai lähimmät ystävät tietävät teidän inside-jutut.
  4. miaow

    Miten rento tunnelma häihin?

    Meilä onnistui myös ilmapiirin luominen rennoksi ja miellyttäväksi. Olimme jakaneet häälehdet pöytiin, joten ihmiset saivat tutustua siihen odotellessa esim. ruokaa. Voin suositella lehteä ihmisille jotka eivät halua leikkiä, koska se viihdyttää ihmisiä silloin kun he itse haluavat. Olimme itse rentoja ja iloisia. Kun olimme saaneet syötyä, menimme jutustelemaan jo ensimmäisiin pöytiin. Vaikka vieraita oli vain sata, on ilta aika lyhyt aika vaihtaa kuulumisia muutenkin kuin kättelyjonossa. Olimme tehneet juhlaohjesäännössä jo tiedoksi, että meillä on tanssihäät ja myös meitä saa tanssittaa. Ohjelmaa oli välipalaksi, mutta ei pääruuaksi. Meillä myös ajankohta oli mielestämme hyvin valittu. Ihmiset tulivat mielellään talvihäihin ja kokoontuivat yhteen. Huom! joulustakin oli kulunut jo pari kuukautta. Kesähäät ovat aina mukavia, mutta vaihtelu virkistää.
  5. Ruissalon tanssipaviljonki ei ole mitenkään kytköksissä Maija Laineen pitopalveluun ja Aurinkoravintolaan. Sinne saa viedä oman pitopalvelun. Tanssipaviljonki on erittäin hyvä ja edullinen (n. 530€ vrk ja mikäli pe ei tilaisuutta voi tulla jo silloin koristelemaan paikkaa) juhlapaikka upeassa ympäristössä. Tällä hetkellä taitaa olla jo kesän 2005 lauantait täynnä ja varauksia saattaa olla jo kesälle 2006 bookattuna. Sellainen pikku vinkki, että pari viikkoa Ruisrokin jälkeen ranta on vielä aika myllätyn näköinen ja rekka-auton pyörän jäljet näkyvät nurmikolla. Paikassa ei ole lämmitystä ja suuren tilan vuoksi edes ihmislauma ei pysty lämmittämään huonetta. Tanssipaviljongissa ei siis kannata pitää juhlia aikaisin keväällä tai myöhään syksyllä. Toisaalta tänä kesänä on ollut kylmää jatkuvasti.
  6. Kirjekuoret on kalliita ja versinkin tollaset erikoiskoot. Oletko käynyt katsastamassa kirjakaupat ja tiimarit. En oikein osaa auttaa tamperelaisia, joten tästä ei ollut sulle varmaan hyödyä ollenkaan. Itse ostin kalliit kirjekuoret, koska ne olivat samaa sarjaa kutsun kanssa (sinellin helmiäinen) ja ajattelin, että se on vähän niin kuin piste ii:n päälle. Tampereella on kuulemma ollut välillä tasasin välein Sinooperissa ale kaikki paitsi sakset -40 %. Jos sulla ei ole kiire niin odota, jos vaikka tärppäis.
  7. Tuomiokirkko valitettavasti mutta juhlapaikka (Vanha Raatihuone) on puiston toisella puolella. Emme halua ajeluttaa vieraita ympäri Turkua ja toisaalta onhan se kotikirkkomme.
  8. tiituli: vastaus on minulle helppo ja selvä joten kihlan kavennus ei tule kuuloonkaan. Teetätän sormukseni nyt mitä ilmeisimmin kultasepällä jonka kanssa perheemme on useasti asioinut aikaisemminkin. Juttelin tänään kyseisestä aiheesta äitini kanssa ja hän suorastaan puhkui intoa sormuksen teettämisestä. Kultasepän maku ja laatu on todettu loistavaksi ja tuleehan siihen sitten samalla hieman uniikkia mukaan.
  9. Minä olin myös ajatellut Silvan 170 keltakultaisena. Runko sopisi muotonsa puolesta kihlani viereen, mutta leveys ei. Kihlani on leveämpi ja haluan että sormukset ovat saman levyisiä. Myyjä oli töykeä, kun kyselin saako sormusta leveämmällä rungolla ja hän siihen että ei tietenkään saa, koska silloin se ei olisi enää sama sormus. Jatkoin etsiskelyäni ja taidan päätyä teettämään sormukseni, koska kaupungista löytyi vain yksi saman tyyppinen sormus, mutta timatti oli kukkarolleni hieman turhan iso (0,50 ja sormuksella hintaa neljätuhatta ja jotain ;D). Mallista 170 vielä sen verran, että muistaakseni häälehdessä sormukselle hintaa löytyi 775€. Kultasepänliike tosin ilmoitti hinnaksi pikkuisen vajaa 1000€, joten tolla hintaerolla kannattaa jo ottaa juna ja lähteä Helsinkiin ostamaan sormusta.
×
×
  • Create New...