Jensku60

Morsian
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

About Jensku60

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 05/17/88

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Kouvola
 1. Heips, kuulostaako ihan idioottimaiselta, jos pyydettäisi kaasoa ja bestmania mukaan häämatkallemme? itse en ole ikinä ollut muualla kuin virossa ja mies joskus pienenä perheen mukana etelän reissulla.. eli aika hatarat lähtökohdat. Ajateltiin asiaa niin, että voitaisi kuitenkin ottaa oma hotellihuone et oltas ainakin välillä omas rauhassa, mut muuten ne ois tukena ja turvana Ovat lisäks kokeneita ite matkustelun suhteen.
 2. Hei pakko kysyä. meillä teemaväreinä oliivi ja kulta (tai kullertava, kerma).. puku on norsunluun värinen, perus A-linjainen olkaimeton. Löysin ihanat kengät avokkaat, mut ne on mustat..? voiko häihin laittaa mustia kenkiä Jokatapauksessa ostin ne jo, koska oli ihanat jalassa..
 3. Itsekin tätä tietoa vailla?
 4. Kouvolassa asutaan mut meijät vihitään Lapinjärvellä elokuussa 2014!
 5. Kysyin miehen mielipidettä. Sanoi että haluaa nähdä miut vasta alttarille tullessa <3
 6. Ei oo isännällä mekosta muuta tietoo kun et on valkonen Ja kysyin mielipidettä, niin hän ei halua nähdä mua vasta kun alttarille tullessa!
 7. Häät 8/2014. Minä sillon 26v. ja mies sillon 27v.
 8. Mies etsii töitä, itse oon hoitoalalla joten vakkarityössä ollu jo valm. saakka itse oon 26 vuoden päästä ja mies 27. Omassa kerrostalokaksios asutaan. häiden aikaan elokuussa 2014 ollaan oltu yhdes 3 vuotta - tunnettu kuitekii jo monii vuosia kauemmin.
 9. Isäntä kosi tammikuussa -13, aattelin että juu ehkä sit 10v päästä naimisiin. kunnes nyt kesällä isäntä ilmotti et me mennää enskesänä naimisii Eli nyt ollaan ruvettu suunnittelee; pitopalvelu ja paikka varattuna, mekkokin löytyny jo! Elokuussa 2014 musta tulee sit vaemo
 10. http://www.dressfirst.com/Ball-Gown-Strapless-Court-Train-Organza-Wedding-Dress-With-Ruffle-Lace-Beadwork-002011561-g11561 Tuossa miun mekko, vielä elokuuhun aikaa
 11. Me meinattiin yllättää kaikki alottamalla perinteisellä valssilla, mutta esittää pari muuta biisiä välissä ja sitten loppu taas tanssitaan samaa valssia. Biiseinä meinattiin Rednex - Cotton eye Joe ja Jailhouse rock Kummatkin ollaan innostuneita ajatuksesta. Pitää vielä joku pieni koreografia keksii..!
 12. Meillä on mieheni puolelta paljon kavereita.. jos kutsuittaisi heistä kaikki, niin kavereiden määrä olisi n. 50. Joten, osan jätämme siis kutsumatta - vaikka harmittaa. Olemme valmiita perustelemaan jälkeenpäin jos tarvetta tulee, että maksoimme häämme itse, siksi oli pakko rajoittaa määrää.
 13. Täällä taas yksi jolla ahdistava tilanne kutsujen suhteen! Olen siis asunut sijaisperheessä 5-vuotiaasta saakka. Vanhempani molemmat kovia alkon käyttäjiä - siksi sijaisperhe. Asuin siis lopun lapsuuteni sijaisperheessä, biologiset vanhempani joivat ja juovat edelleen, sekä heidän käytöksensä on arvaamatonta. Biolog. isälläni ei ole vanhempia eikä sisaruksia elossa, biolog. äidilläni on vanhemmat sekä 3 sisarusta. Nyt ajatukseni on, että kutsun sijaisvanhempani, sijaisisäni saattaa minut alttarille. he ovat minulle perheeni. Molemmmista suvuista tulossa myös vieraita. Onko töykeää olla kutsumatta siis biologisia vanhempiani häihin? Mieheni ei ole heitä koskaan nähnyt, itsekään en moneen vuoteen. Osa sukulaisista sanoo että julmaa jättää kutsumatta, osa sanoo että minun ja mieheni päätös...