Jump to content
Naimisiin.info

Elina M

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Elina M

  • Syntymäpäivä 05/08/1983

Profile Information

  • Gender
    Female

Elina M's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Mun mielestäni myös tuli uudistus että on laivasta asti raahattava viunakset autolle. Me harkitaan tarkoin, onko vaivan arvoista lähteä hakemaan kun satamaankin on kolmen tunnin ajomatka. Meillä siis melko pienet häät tulossa kun 40 vierasta vain kutsuttuna.
  2. Elina M

    Hevosaiheiset häät

    Upeita ideoita teillä! Meillä suunnitteilla joulukuussa ihan vaan vossikkakyyti hotellilta vihkipaikalla, josta sitten hääkuvaan läheiseen puistoon ja pienelle ajelulle. Lopuksi vossikka vie meidät juhlapaikalle. Haaveena oli saada hääkuvat oman hevosen kanssa, mutta kun häät vietetään 400km päässä kotipaikkakunnalta, niin se ei nyt onnistu, mutta suomiputte käy korvikkeeksi oikein mainiosti =) Niin ja mukaan otetaan kuumaa glögiä, jota voimme sitten nautiskella ajon aikana. Omakin hevonen olisi, mutta helpompi ja vaivattomampi järjestää näin ja kun kaupungissa ollaan (Kuopio), niin vossikkahevonen ja sen ajuri ovat tottuneet siellä liikkumaan. Innolla kyllä odotan tuota vossikkareissua (ehkä vihkimisen jälkeen eniten koko päivästä)
  3. Meillekin tulee omat shampajanlasit, viini- ihmisiä kun ollaan ja voidaan sitten kihlajaistpäiviä ja hääpäiviä jatkossa niillä kilistellä =) *** ei osto- tai myynti-ilmoituksia tälle osastolle ***
  4. Pidämme hääjuhlat Sastamalan/ympäristökuntien seudulla joulukuussa 2013, noin 40 hengelle. Tarkoitus on pitää rennot "bileet", koska sukulaisten kanssa juhlimme jo virallisena hääpäivänä. Toiveissa viihtyisä tila, sauna ja palju, sekä mahdollisuus käyttää tilaa tarvittaessa aamuun asti. Myös pitopalvelua tilan/mökin ym puolesta, tai erikseen saa suositella Onko kukaan tietoinen Rudolfin Keitaasta, sopisiko sinne talviaikaan noin 40 henkeä?
×
×
  • Create New...