selleri

Jäsen
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About selleri

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Me oltiin pelaamassa Megazonessa lasersotaa. Halleista on mahdollisuus ostaa yksityinen pelikierros noin 25 min tai sitten aikaa esim. 1 h. Kaikki olivat positiivisesti yllättyneitä ja mukavaa oli. 25 minuuttia oli ihan sopiva aika. Tuo sopii loistavasti paintballin korvaavaksi lajiksi ja on helpompi toteuttaa sateelle/lumessa ja pelipaikat ovat kaupunkien keskustassa. www.magazone.fi
 2. Puerto Ricosta ja St. Thomasista on kokemuksia tammikuulta 2005. Puerto Ricosta ei juurikaan jäänyt kauheasti mieleen. Ilmasto oli ihantellinen ja siinä se sitten olikin. Ihan keskustan kupeessa on sellainen kukkula, jossa on vanha linnoitus. Se on ihan käymisen arvoinen paikka, mukavat maisemat. St. Thomas sen sijaan jäi mieleeni ikuisiksi ajoiksi. Siellä olisi voinut viettää useita päiviä. Me käytiin aamupäivällä sukeltamassa ja loppu päivä kierreltiin kauppoja. Hintataso on kohdillaan! Eteenkin elektroniikka, kosmetiikka ja korut ovat todella edullisia. Merkkivaatteet on ok hintaisia, tosin Jenkeistä saa ehkä edullisemmin. Tunnelta saarella on ehkä vähän enemmän karibiahenkistä kuin Puerto Ricossa. Ihmiset ovat ystävällisiä ja kauppiaat rehellisiä! Mukavaa lomaa teille!
 3. Jos valitsee lääkärin sopivasti esim. matkanjärjestäjän suosituksen mukaan, niin rahaa ei tarvita lainkaan jos on matkavakuutus. Lääkäri velottaa suoraan vakuutusyhtiötä.
 4. Meille ruoka oli risteilyn suurin pettymys. Etukäteen kehuttu RCCL:n Ala Carte oli oikeastaan luokattoman heikko esitys. Käytiin testaamassa 3 iltana. Loput illat syötiin Buffeessa, jossa määrä korvasi laadun. Valinnan varaa kyllä riitti, laatu oli sallaista Viking Line tasoa. 25$:n "Kattausmaksulla" olis ollu valittavana Porttofino ja pihvi ravintola, niitä ei testattu.
 5. Meillä oli muutama oma pullo mukana jo Miamista lähdössä ja vähän arvellutti miten niihin suhtaudutaan turvatarkastuksessa. Ei niistä kuitenkaan kukaan koskaan mitään kysellyt. Käyntisatamissa ei ollut mitään kontrollia alkoholin suhteen. Muistaakseni kassit kyllä läpivalaistiin aina laivaan saapuessa. Alkoholin luovutus säilytettäväksi näytti kuitenkin perustuvan vapaaehtoisuuteen. Itse vein hyttiin ainakin olutta ja muutamia pulloja. Laivan myymälästä sai myös ostaa alkoholia mukaan. Hinnat tosin oli aika hurjia esim. bahaman hintatasoon mutta helvempia kuitenkin kuin täällä Härmässä. Nämä kokemukset siis RCCL:llä tammikuussa 05.
 6. Ihmisten juttuja kuunnellessa olen saanut sellaisen käsityksen, ettei risteilyjä juuri peruta myrskyjen vuoksi. Yleisempää on muuttaa aikatauluja ja reittejä. Laivoilla on kuitenkin viimeisenpäälle säähavaintokeskukset ja yhteydet, joten lähinnä huonoja alueita kierretään.