Kusse

Rouva
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

About Kusse

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Me irvisteltiin toisillemme hetki kun sisääntulomarssi alkoi... ;D Otin lisäksi kolme konjakkinapsua sakastissa ja keskityin kävellessäni ajattelemaan, miten KIVAA tämä kaikki onkaan... Silmiin katsoin joitakin, mutta siirsin katsetta hyvissä ajoin ennen suurta liikuttumista enkä ajatellut kerrassaan mitään muuta kuin kävelemistä. Tarkennus vielä: pillitin siis ennen häitä joka kerta häämarsseja kuunnellessani, ja joskus jopa vain häitä ajatellessani. Pelkäsin kovasti että astelen alttarille naama itkua pidättävässä irvistyksessä. Toisin kävi, ja oli kyllä voittajan fiilikset kun siitä selvisin hymyilevällä naamalla.
 2. Avioliiton siunaamista ja juhlia edeltävänä yönä nukuin todella huonosti omassa sängyssä. Nukuin jotain 2 tuntia ja nekin konjakin voimalla. ;D Vihkimistä edeltävä yö meni hyvin.
 3. Meillä oli kanttorin kanssa sovittu musiikkiesitys. Ihanaa, kun ei ollut pakko ottaa virttä.
 4. No niin, nyt voin huojentuneena kertoa että itte tein ja hyvä tuli! HUH! ;D Käsi tärisi kyllä, mutta vanupuikoilla ja riittävällä ajalla varautumalla onnistuin hienosti, vaikka itse sanonkin. Kampauksen teki kuitenkin ammattilainen.
 5. Meillä sanottiin sulholle, että "voit nyt suudella vaimoasi.". ;D Sitten pusittiin valokuvien(kin) takia kolme kertaa.
 6. Minulle ammattilainen: teki epäsiistin ja aivan täysin erilaisen meikin kuin halusin, vaikka otin monta mallikuvaa mukaan.
 7. Olisi mukavaa nähdä, minkälaisia luomuksia naikkarit ovat väkertäneet hääkarkeiksi. En siis tarkoita itse karkkeja, vaan niitä kääreitä..
 8. Mennessä Pachelbelin Kaanon D-duurissa ja poistuessa Mendelssohni. Valssia meille tuskin tulee.
 9. Kuuntelen sitä just parhaillaan... Menomatkalle on päätetty ottaa ihana Pachelbelin Kaanon. :'( Pitää treenata aika lailla ennenkuin pokka pitää sitten h-hetkellä... Tuskin pitää kuitenkaan!
 10. Ainakin Ison Omenan G&W-kullassa (vai onkohan se GW-kulta). Ostin sieltä oman Lahtiseni. En voinut vastustaa. ;D