Jump to content
Naimisiin.info

MS^

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

MS^'s Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meidän häät onkin sitten ihan toisella puolella Turkkia. Jos tiedät sellaisen kaupungin kuin Aydin niin siitä noin 40km eteenpäin. Jos ei Aydin sano mitään niin sitten sanotaan että Izmiristä 150km itään... Me ollaan Turkissa vaan kaksi viikkoa ja meillä on juhlat myös täällä joten vien puvun mukanani. Turkissa on kyllä kauniita pukuja ja Suomen hintoihin verrattuna todella halpoja.
  2. Voinhan minä sitten informoida juu-u Meidän häät ei ole hotellissa vaan jossain isossa salissa sulhaseni kotikaupungissa... Alun perin piti järjestää sellanen henna-juttu mutta päädyin siihen etten halua sellasta vaikka Turkissa se yleensä jarjestetään. Olen nähny kyllä videon sellasesta hennajuhlasta (en nyt muista miksi sitä kutsutaan) ja aika oudolta se mulle näytti Meillä tulee kyllä muuten olemaan suht normaalit turkkilaiset häät paitsi ettei kaikkia mahdollisia tansseja tanssita... Tosin mikä minä olen mitään turkkilaisista normaaleista häistä puhumaan kun en ole ikinä sellaisiin päässyt. Ainoastaan kahdet olen videolta nähnyt. Ehkä senkin takia mitä lähemmäks toi päivä tulee sitä enemmän alkaa pelottamaan... Lale, missä päin teidän juhlat pidetään ja onko teillä häät myös Suomessa? Aiotko hommata puvun sieltä vai vietkö mukanasi täältä?
  3. Lale: Koska teillä on nämä Turkin häät? Meillä on nimittäin myös häät Turkissä 26.5 ja olisi aivan mahtavaa kuulla teidän häistä jos ne vaikka sattuu olemaan ennen tuota. Meidän juhliin on kuulemma tulossa n. 500 vierasta joista tiedän n. 50... Mun vanhemmat ja muutama muu tuttu lähtee onneksi mukaan ettei tarvitse siellä ihan yksin "panikoida"
×
×
  • Create New...