Rekkis

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Rekkis

 • Rank
  Untuvikko
 1. Meillä siis tuohon summaan päädytty koska -ei ole lämmintä ruokaa vaan kylmää iltapalaa josta suurin osa tulee häälahjana. Olemme siis toivoneet lahjaksi osallistumista hääjärjestelyihin tai musiikkiesitystä. -tarjoilut ja siivoilut hoidetaan samalla periaatteella, osa vieraista tulee auttamaan ennen/jälkeen ja lisäksi juhlien ajaksi apuun tulee pari tuttavaa (saavat vastapalveluksena apua meiltä omiin juhliinsa). -bändin ihmiset tuttuja, ja itse asiassa maksamme itse bändistä vain 200e, sillä loput tulevat lahjana anopilta. -meikki ilmainen (lahja kosmetologikaverilta) -ei "oikeaa hääpukua" vaan tuttavan ompelema mekko, miehellekin tavallinen puku joka jo löytyy kaapista. -koristeet tulevat pääosin olemaan lainattua ja kierrätettyä -ei hääautoa, häämatkaa, hääkuvausta. -hotelliyö saadaan lahjana -juomat tosiaan virosta, siideriä, olutta ja lonkeroa +kuoharit, (mies hakee työmatkan yhteydessä eli ei kustannuksia matkasta), lisäksi viiniä jota tuovat osa vieraista lahjaksi. Lisäksi ostamme limppari- ja vichytölkkejä. -kukat haetaan plantagenista ja sidotaan itse. Eli emme järjestä perinteisiä häitä, meillä ei ole vihkimistä paikan päällä, käymme aikaisemmin päivällä maistraatissa kahdestaan. Juhlat alkavat vasta 18 eli lämmintä ruokaa ei tarvita. Vieraat ovat vain perhe ja lähimmät ystävät, eli kaikki on hyvin mutkatonta ja kaikki auttavat. Eli edullisestikin voi järjestää juhlat jos on valmis tinkimään kaikesta mahdollisesta. Toisaalta nämä ovat hyvin meidän tyylisemme häät ja tuntuvat nyt parhailta mahdollisilta. Pidän kyllä perinteisistäkin häistä, mutta vieraan ominaisuudessa. En ole koskaan nähnyt päivä prinsessana-häitä ominani.
 2. Noin 1500e. Hääpaikka 400e, bändi (tuttu) 600e, vaatteet, kengät, meikki ym 300e, ruuat ja koristeet ym alle 200e, juomat 100e. Meillä on siis iltabileet, ei ole lämmintä ruokaa, vieraita n. 35, juomat virosta.
 3. Kivet on kyllä ihana idea. Löysinkin Biltemasta valkoisia koristekiviä http://www.biltema.fi/fi/Vapaa-aika/Puutarha/Valaistus-ja-koristelu/Koristekivet-14079/ , täytyy testata onko liian karkeita että pystyisi kirjoittamaan. Nämä toiset näytti ainakin sileiltä http://www.biltema.fi/fi/Vapaa-aika/Puutarha/Valaistus-ja-koristelu/Koristekivet-14079/ . Täytyykin miettiä instant-kameran ja noiden välillä
 4. Meillä edessä tilanne kun vauva on 9kk ja ainakin nyt 8kk ikäisenä eroahdistus on todella raju. Paljon rajumpi kuin esikoisella koskaan. Esikoiselle varmasti rankinta on nähdä äiti hääpuvussa ja meikeissä eli eri näköisenä kuin yleensä, hoidossa oleminen ei sinänsä ole mitään. Vauva taas ei rauhotu edes isän kanssa yleensä, äidin pitää olla paikalla. Täytyy harjoitella tässä kuukauden aikana niin että mennään yhdessä vauvan kanssa mummolaan ja jos nyt tilanne e helpotu niin pakko varmasti perua hääyön vietto hotellissa ja tyytyä palaamaan kotiin. Olen kyllä niin hotelliyön tarpeessa että todella toivon että onnistuu!