Schazzer

Jäsen
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Schazzer

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meillä oli seuraavanlaisia leikkejä: 1. Omenaan oli pistelty nuppineuloja, olisko niitä ollut kymmenen tai kakskymmentä... Vuorotellen piti sit ottaa neula pois ja kertoa puolisosta hellittelynimi. Voi kuulostaa tylsältä, mutta yx nimi aiheutti mahtavat naurut, sulhanenkin meinas tipahtaa seisovilta jaloiltaan... 2. Tuttu juttu -mukaelma, eli selät vastakkain peukaloilla vastattiin mitä mieltä itse/toinen jostakin asiasta on. Sen perusteella sulho tuntee mut 100 %, mä sulhon vaan 80 % ...hmm.. Tää oli alkusoitto sille, et sulholle luovutettiin pussi, missä on kolikko. Kolikolla meidän on tulevaisuudessa ratkaistava mahdolliset erimielisyydet... Sulho sai lisäksi valita kahdesta kirjekuoresta toisen, sisällä oli tohvelit, mulle jäi se kaulimen kuva... 3. Kattilaleikki Sulho heitteli styrox-palloja, joita mun piti yrittää ottaa kattilalla kiinni. Palloihin oli kirjoiteltu kaikennäköistä, ne tulee sit toteutumaan mitä sain kiinni... Meille luettiin se "vironkielinen" onnittelupuhe ja oli mukana tuttu 12 kuukautta -leikkikin... Kaasolle ja bm:lle oli kuulemma jäänyt leikkejä vielä takataskuunkin, ei ehditty kaikkia leikkiä... Aika paljon leikkejä verraten siihen et meidän toivomus oli -ei leikkejä-. Oli kuulemma "pakko" järkätä niitä ettei vieraat pitkästy. Täytyy myöntää et hauskaa oli meilläkin... Yllättäen ryöstettiin morsian... . Pikantin yllätysmomentin ryöstöön toi läheisen terassin harvahammas-asiakas, joka olisi ehdottomasti halunnut suudella morsianta, lupasi odottaa vaik sata vuotta (tuskin elää kymmentäkään...)
 2. Minusta tulee Luostarinen. Tyttönimestäni en ole koskaan erityisemmin pitänyt, on lyhyt eikä tarkoita mitään >. ...juu, ja terkkuja tutuille, jotka tunnistaa...
 3. Me maksamme häämme itse ja olemme myös kutsujina. Kutsussa mainitaan ilmoitusten vastaanottajiksi anopit. Kutsun lisäksi laitamme kuoreen liitteen, jossa on toisella puolella lähestymiskartat juhlapaikalle (sijaitsee maaseutupitäjässä). Liitteen toiselle puolelle tulee sitten tietoa kirkon sijainnista, (L:rannassa sekoitetaan usein toisiinsa Lappeenrannan ja Lappeen kirkko), ajo-ohje juhlapaikalle, pyyntö ilmoittaa allergioista ja erikoisruokavalioista sekä tietoja majoitusvaihtoehdoista. Liitteestä olisi tarkoitus tulostaa kahta eri versiota: nuorelle väelle se sisältää lisäksi kutsun jatkoille kotiimme. Tässä versiossa kerromme vielä, että voivat halutessaan ilmoittautua myös meille.