morsma2014

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Male

morsma2014's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. morsma2014

    Toukokuu 2015

    Moikka taas vähään aikaan! polttarit takana ja nyt voi keskittyä täysillä häähommiin: parhaimmat polttarit ikinä..kokoajan jtn tekemistä rakkaiden ystävien kanssa.. yllätettiin niin että oltiin kaupungilla (päiväkaljalla) ukon kans ja yhtäkkiä mies lähti vessaan..samaan aikaan mulle tuli kuvaviesti että : aika on tullut, riennä kuvan osoittamaan paikkaan samantien. sit piti ettiä polttariporukkaa kuvien perusteella ja porukkaa kertyi hyvin:) silmät sidoittuina kävelytettiin ympäriinsä.. ensimmäinen tehtävä oli hypätä avantoon..olihan siellä kylymä, mut suosittelen! sit silmät sidottuina taas liikkeelle..parin paukun jälkeen menimme kaason luokse morsiussaunaan ja syömään..siellä oli vaikka ja mitä tehtäviä. mun piti esim. pitää seksiväline esittely..porukkaa tuli sinnekkin sit lisää.. kunnes kello oli aikalailla paljon ja väsy painoi.. mietin siinä itsekseni että näinköhän helpolla mut päästivät..noh..yö nukuttiin ja uni loppui klo 6 aamulla.. porukka heräili ja hupsista..porukkaa tuli lisää.. sit mut puettiin kasarityylillä ( oli aikas mageet kuteet oikeesti ) ja ei muutako kylille..siinä sit keskellä kaupunkia piti vetää jumppatuokio ruotsiksi polttariporukalle..yhet oluet ja seuraavaan paikkaan.. nopiaa ne vaatteet vaihtuikin..nimittäin ihan kamalaan alusasuun..ja edessä tankotanssitunti! siellä pompittiin ku mitkäkin sexyleidit, hahah:) taas 1 paukku naamaan ja seuraavaan paikkaan..nimittäin nyrkkeilymatsiin.. mie kehään jonku ammattilaistyvären kans.. huh, se oli rankkaa jos mikä! meinasin oikeesti kuolla 2 erän jälkeen..mut ei armoa..4 erää vedettiin..ja selvisin elossa.. sit ravinteliin syömään jossa lisää porukkaa:) sit juotiin kovasti ja muisteltiin elämää.. ja sit baariin.. ihan mahtavat 2 päivää..josta oon ikuisesti kiitollinen koko polttariporukalle! mutta nyt häähommiin: tuosta istuma järjestyksestä; mie sain sen just tehtyä ja olipa vain homma..miltei 2 vko niitä nimiä pyörittelin ja venkslasin mut nyt on ne ja pysyy niillä paikoillaan. tein kaikille istumakortit-- jossa toisella puolella lukee vieraan nimi ja toisella puolella tämän anagrammi.. haluamme iloa tuoda joka vaiheessa vieraillemme. mie olen armi Imatralta ja mieheni anagrammi on alttari palmu:) mie oon yrittänyt tässä miettiä mitä mie oon unohtanu.. tasan 3vko maistraattivihkimiseen ja juhliin 3 vko 2 päivää.. huih! tekemättä vielä: - pukujen silitys - miehelle kraka - karkit ostaa - valkkari, punkku ja kuoharit hakia ruottista ( onneksi äiti hoitaa tän) - pienet ostokset: kahvit, kermat, suodatinpussit.. - wc korit tehdä - käydä solariumissa - kaason lahja ( en meinaa keksiä mitään hyvää millään) isompia juttuja ei pitäis olla tekemättä..kaikki hyvin hoidossa.. mut silti kauhia stressi päällä.. mitä tärkeää mie unohan! askartelut on tehty, koko perheen puvut on tulleet--musiikit valittu, ruoat varmistettu, kakut varmistettu, bändin kans sovittu asiat..
  2. morsma2014

    Toukokuu 2015

    Moikka! onpas kiva lukea muiden suunnitelmia:) Konkari; juu me ajetaan Helsinkiin, mutta pidetään lomaa siinä samalla kun mies on sieltä kotoisin:) eli tulee kaksi kärpästä yhdellä iskulla:) Saanu taas aikapaljon hommia eteenpäin..loput koristelut, kertakäyttökamerat ja pienet tilpehöörit saapui postissa viime viikolla.. lasten vaatteet täysin valmiina..enää tarttis mulle kengät.. jjshouselta tilaamani puku oli SUPERiso! vaikka omilla mitoilla tilasin..onneksi sisko on pukuompelija..puku on nyt siellä korjatteilla. ukko vielä tilaa lightintheboxilta liivin, paidan ja krakan..niin kaikkien puvut olis siinä. valokuvaajat, lastenvahdit yms valmiina.. suurin osa vieraista on jo ilmottautuneet, olikohan enää 6 parilta saamatta vastaus.. vielä olis kuiten hommaa.. - ensviikolla ajellaan hesaan/tallinnaan.. meinattiin tilata ennakkoon juomat laivalta autoon..niin ei tartte raahata niitä ite:) - istumapaikkojen teko.. - esteettömyystodistus - kukat.. - karkit - huomenlahja - kaason ja bestmanin lahjat ( mitähän näille keksis) sitä tässä nyt mietin että toukokuussahan on täällä pohjosessakin aika valosaa jo.. kantsiiko siis kynttilöitä laittaa pöytiin..mitä nitten tilalle keksis.. meille siis tulee valkoset pöytäliinat,mustat kaitaliinat ja pinkkiejä ruusun terälehtiä harvakseltaan kaitaliinan päälle.. jotain pitäis keksiä vielä jos en niitä kynttilöitä laita.. ja pinkit pöytäkynttilätkin on hakusessa.. mistä niitä löytäis.. Junior: mie tilasin tämmösen vieraskirjan.. aatteltiin että kirjamallista vieraskirjaa ei tule kateltua varmasti koskaan..pölyttyisi vain hyllyssä.. tämä kehystetään siet tauluksi niin on muistona paremmin:) ja on muuten aika vaikiaa tehhä istumajärjestyksiä.. jokaiseen pöytään mahtuu 10 henkilöä.. hitsi, 2 kuukautta! alkaa tulemaan todellinen paniikki!
  3. Itse maksetaan kaikki, tuntuis tosi hölmöltä jos minun ja miehen juhlat maksais joku muu.. mehän ne juhlat halutaan:)
  4. Moikka kaikki morsiammet! Täällä Rovaniemeläinen toukokuussa avioituva nainen kirjottelee, nyt kun viimein sain tännekkin alotettua rustaamisen.. vaikkakin nimimerkin perusteella voisi ajatella että miehän oon jo menny naimisiin mutta empäs kerennytkään..tuli pari muuttujaa viime vuonna:) mutta nyt siis ollaan menossa naimisiin 2.5.2015 aikas paljon on jo tehty mutta vielä tietysti hommaa on:) teemavärinä on musta, valkoinen ja lila - kutsut on tehty ja lähetetty - paikka varattuna ( meidät vihintään ja juhlat kans pidetään Palojärven Lomakeskuksessa n. 40 kilsaa Roista) - ruoat/kakut on tilattu - minun puku tilattu JJShouselta , ( toivottavasti on hyvä) - ohjelma runko ja menu valmiina, koristeet hommattu.. - pappi varattu paikalle.. - kampaaja varattu - bändi varattu - hommat jaettu usialle ihmiselle vielä olis vaikka kuin hommaa.. - juomien haku tallinnasta - maistraatin varaus ( käymme ensin maistraatissa ku tuo mies ei kuulu kirkkoon) - istumapaikkojen teko.. - esteettömyystodistus - kukat.. ja kauhia kasa muita pieniä hommia.. tuntuu välillä että mitä tärkiää mie oon unohtanut.. näillä siis alkuun, kiva lueskella muidenkin hääsuunnitelmia ja mietintöjä asiaan liittyvästä