• Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

About [email protected]

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Minulta löytyi ensin puukko! Pohojalais-savolaiset häät kun oli. Mies oli aivan hämillään, että mitäs ihmettä täällä on.. ??? Oli porukalla haaskaa!! ;D
 2. Meillä oli kiva leikki, johon kaikki pääsivät osallistumaan eikä ketään nolattu. Teimme etukäteen miehen kanssa meistä kumpi-kysymyksiä, eli esim. kumpi on aamuäreämpi, kumpi täyttää tiskikoneen jne. Hääväki nousi seisomaan rintamasuunta hääparia päin. Sovittiin, että oikea puoli on sulhasen puoli ja vasen morsiammen. Hääväen tulee kääntyä siihen suuntaan johon väittämä heidän mielestään sopii. Kaikki jotka vastaavat väärin, joutuvat istumaan ja tipahtavat pois kisasta. Väittämiä luetaan siihen asti että voittaja löytyy, eli viimeiseksi seisomaan jäänyt henkilö. Vaihtoehtoisesti voidaan ottaa esim 5 viimeiseksi jäänyttä ja laittaa vaikka paperilennokin lennätys-kisaan tms. Tässä on paha se, että ainakin meillä kaverit taktikoi ja vastasivat tahallaan väärin jo ensimmäisten kysymysten jälkeen! : Kannattaa keksiä hauskoja kysymyksiä ja sellaisia mitä vain te kaksi tiedätte. Samalla hääväki oppii tuntemaan teitä vähän paremmin.
 3. Me esitettiin Toivo ja Lempi-jutska omissa häissämme ja kyllä ihmiset tykkäsi! Muistakaa panostaa hyvään kertojaan.
 4. Joo, pistinpähän minäkin haisemaan ja laitoin koruihin enemmän kuin suunnitelma oli. Lauantaina kaulassa ja korvissa seuraavanlaiset killuttimet.
 5. Kaunis on korusi kiikinen! Aika hintava tosin, mutta eihän se siitä mihinkään kulu. Itse kävin tänään katselemassa Illuusioni-sarjaa ja tätä kaulakorua. Tosin punaisella kivellä varustettuna. Nätti on
 6. Millaisia koruja aiotte laittaa/piditte hääpäivänänne? Itse en halua laittaa helmiä, joten pitäisi keksiä jotain muuta. Esim Kalevala Korulla on paljon erilaisia kokonaisuuksia, mutta en haluaisi maksaa kuitenkaan itseäni kipeäksi. Varsinkaan kun en normaalioloissa juurikaan koruja käytä. Oisko vinkkejä? Linkkejä? Ulkomailta en lähde tilaamaan, mies ei varmaankaan lähde lainaamaan luottokorttiaan.. ;D
 7. Mä oon ajatellut mölkkyä ja varmaan tikkataulukin paikasta löytyy
 8. Melkein kaikissa häissä olen saanut käteeni Pommac-lasin. Mielestäni hyvä vaihtoehto, ei liian makea kuten muut limsat. Meidän pitopalvelu ehdotti valkkari-Sprite-sekoitusta ja sitten alkoholiton pelkkää Spritea. Taidan kuitenkin vaihtaa sen Pommac-versioon.
 9. Minun kotipaikkakunnallani pidetään, jotenkin se on ollut minulle aina itsestäänselvyys. Tosin jos sulholla olisi ollut jotain asiaa vastaan, niin toki muuhunkin ratkaisuun olisin suostunut. Asustellaan 300 kilsan päässä kotipaikkakunnaltani, joten on ihan kivasti haastetta järkätä juhlia. 8)
 10. Kaverin häissä oli tosi hyvin hanskattu ruokailu. Suoraan onnittelujonosta siirryit ruokajonoon ja homma sujui todella jouhevasti. Outoa oli se, että itse juhlakalut hakivat ruokansa viimeisenä, mutta tämä oli kuitenkin varsin toimiva järjestely kun vieraita oli normaalia enemmän.
 11. Minä 27 ja kaaso 6 vuotta vanhempi Rakas Ystäväni!
 12. Meillä hotelli Lakeus Seinäjoella. Saunallisen sviitin hinta sisältää hedelmäkorin, suklaata, kylpytakit (wow), kuoharia, aamupalan huoneeseen niin halutessa ja luovutus klo 14. Hinta 165 eskoa jonka olen valmis maksamaan tästä ylellisyydestä! ;D
 13. Tuo puukon löytyminen on aivan huippuidea!! Etelä-Pohjalainen kun olen. Sulho on savolainen, joten mielestäni aina vinkee juttu ;D Kiitti vinkistä!