Jump to content
Naimisiin.info

Pisam@

Rouva
  • Viestit

    19
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Pisam@

  1. Meillä oli kiva leikki, johon kaikki pääsivät osallistumaan eikä ketään nolattu. Teimme etukäteen miehen kanssa meistä kumpi-kysymyksiä, eli esim. kumpi on aamuäreämpi, kumpi täyttää tiskikoneen jne. Hääväki nousi seisomaan rintamasuunta hääparia päin. Sovittiin, että oikea puoli on sulhasen puoli ja vasen morsiammen. Hääväen tulee kääntyä siihen suuntaan johon väittämä heidän mielestään sopii. Kaikki jotka vastaavat väärin, joutuvat istumaan ja tipahtavat pois kisasta. Väittämiä luetaan siihen asti että voittaja löytyy, eli viimeiseksi seisomaan jäänyt henkilö. Vaihtoehtoisesti voidaan ottaa esim 5 viimeiseksi jäänyttä ja laittaa vaikka paperilennokin lennätys-kisaan tms.

    Tässä on paha se, että ainakin meillä kaverit taktikoi ja vastasivat tahallaan väärin jo ensimmäisten kysymysten jälkeen!  ::)

    Kannattaa keksiä hauskoja kysymyksiä ja sellaisia mitä vain te kaksi tiedätte. Samalla hääväki oppii tuntemaan teitä vähän paremmin.  ;)

  2. Millaisia koruja aiotte laittaa/piditte hääpäivänänne? Itse en halua laittaa helmiä, joten pitäisi keksiä jotain muuta. Esim Kalevala Korulla on paljon erilaisia kokonaisuuksia, mutta en haluaisi maksaa kuitenkaan itseäni kipeäksi. Varsinkaan kun en normaalioloissa juurikaan koruja käytä.

    Oisko vinkkejä? Linkkejä?  ;) Ulkomailta en lähde tilaamaan, mies ei varmaankaan lähde lainaamaan luottokorttiaan.. ;D

×
×
  • Create New...