Jump to content
Naimisiin.info

Vadelmakakku

Rouva
  • Viestit

    45
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Vadelmakakku's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Vadelmakakku

    Itkitkö häissäsi?

    Mua itketti ennen vihkimistä. Myös jossakin välissä kesken papin puheen meinasi kyynel päästä, mutta se meni ohi ja vaan hymyilin urvelona. Olin ottanut pitsireunaisen nenäliinan puvun yläosaan talteen tarpeen yllättäessä, ja se joutuikin käyttöön, annoin sen miehelle kesken vihkimisen.
  2. Hääyönä avasimme lahjat kahdestaan ennen nukkumaanmenoa. Se oli ihana hetki jatkaa hääpäivää vielä hetki ihan kahdestaan. Avasimme kortteja/paketteja vuorotellen ja luimme kortit ääneen. Tästä oli hyvä mennä nukkumaan.
  3. Vadelmakakku

    Seychellit

    Me oltiin häämatkalla syyskuussa Seychelleillä. Yksinkertaisesti upea reissu! Lähdimme reissuun heti häiden (lauantaina) jälkeisenä maanantaina. Mikä oli meistä tosi hyvä juttu, koska se tuntui oikealta häämatkalta kun se tehtiin heti siihen perään. Aluksi olimme 5 yötä Praslinilla Coco de Merissä ja sen jälkeen Mahella Sunset Beachissa 6 yötä. Praslin oli huikea. (Valitettavasti emme ehtineet käydä La Diguella, jota monet sanovat vielä paremmaksi.) Luonto tosi kaunista ja rannat hienoja. Snorklaaminen onnistui hyvin Anse Laziolla, joka oli tosi ihana ranta. Hotellilta järjestettiin rannalle päivittäin kuljetuksia. Paikallisilla busseilla oli helppo ja halpa matkustaa paikasta toiseen. Hotelli Coco de Mer täytti kaikki odotukset. Palvelu oli tosi hyvää joka paikassa, homma sujui. Ei mitään valittamista. Mahella olisi näin jälkikäteen pitänyt viettää vain muutama yö. Sielläkin oli hienoja rantoja ja kaupungilla käyminen oli myös vaihteeksi mukava juttu. Mutta mieluusti olisimme olleet Praslinilla muutaman yön pitempään, jotta olisimme sieltä käsin voineet matkustaa mm. La Diguelle helpommin. Mahellakin paikallisliikenne toimi tosi mukavasti emmekä kokeneet tarpeelliseksi vuokrata autoa. Hotelli Sunset Beach oli vähän pettymys. Huoneen lattia oli erittäin hiekkainen kun saavuimme. Henkilökunta ravintolassa oli laiskan puoleista, ruokalistalta monet pääruoat olivat loppu ja paikalliset pulut hyppivät aamupalapöydässä eikä asia häirinnyt henkilökuntaa laisinkaan. Puitteet olivat hotellissa kuitenkin hienot. Suosittelen käyttämään matkatoimiston retkiä kohteessa, vaikka ne eivät ihan halpoja olekaan. Veneily ja lähistön pikkusaaret kilpikonnineen ja lintuineen ovat upeita ja rauhoittavia.
  4. Mä olin päättänyt, että menen koekampaukseen ilman mitään koristeideoita ja mietin asiaa sitten kampaajan kanssa. Koskaan en ole kokenut huntua omakseni, tykkään yksinkertaisen tyylikkäistä asioista. Myöskään tiaraa en halunnut välttääkseni liikaa prinsessamaisuutta. Kampaus tehtiin ja todettiin, että siihen tarvittaisiin jotain, esim. kukka. Violetista (teemaväri mustan lisäksi) kukasta puhuttiin, mutta mistään en löytänyt sopivan väristä nättiä tekokukkaa. Tekokukan olisin ottanut siksi, että se ei ainakaan nyykähtäisi. En myöskään löytänyt violettia oikeaa kukkaa. Tästä johtuen päädyin valkoiseen nättiin kukkaan, jotta värejä ei tulisi liikaa. Kuvia jälkeen päin katselleena totesin, että valkoinen oli tosi hyvä valinta kukan väriksi. Se sointui tosi nätisti pukuun ja erottui erittäin tumman ruskeista hiuksistani tyylikkäästi. Eikä kukka nyykähtänyt, kuten vähän pelkäsin.
  5. Me emme edes pitäneet muita vaihtoehtoina kuin avata itse lahjat ja kuoret itse juhlan jälkeen. Minusta se oli myös ihana osa häitä kun luimme vuorotellen kortteja ja avasimme lahjoja. Eli minusta ainakaan se, että joku muu avaa teidän lahjat ja kortit ei ole mitenkään pakollista. Eikä meillä kukaan niitä oma-alotteisesti ollut avannut. Olimme vain sopineet, että äiti pakkaa lahjat juhlan päätteeksi kasseihin ja lykkää ne meidän kuljetukseen mukaan vaivihkaa.
  6. Nukuin 3h. Arvasin jo valmiiksi, etten pysty koko yötä nukkumaan. En siis yrittänytkään kömpiä ajoissa sänkyyn. Menin nukkumaan klo 2. Otin myös sängyn viereen lehtiön mukaan jos tulee jotain tärkeätä mieleen. Kirjoituspaperia en kuitenkaan tarvinnut. Herätessäni viideltä päätin, että kuitenkaan ennen kuutta en saa nousta ylös sängystä, eli huilailin vielä tunnin. Vähäisistä yöunista huolimatta hääpäivänä ei kyllä kerennyt väsyttämään.
  7. Olen! Vihkisormus on kaunein esine, jonka omistan! Vähän väliä huomaan katselevani sitä. Se on valkokultainen pitsisormus, johon timantit on upotettu. Eli se on myös käytännöllinen, kuten joku aiemminkin sanoi. En ole koskaan halunnut mitään "ulokkeellista" sormusta. Kihlasormus teetätettiin minulle isovanhempieni vihkisormuksista. Se vähän alkuun minua harmitti, että teetätin sen samassa paikassa kuin mistä ostimme vihkisormuksen, sitä sille tuli hintaa paljon enemmän kuin olisi tullut muissa paikoissa. Mutta nyt kun olen noita kahta sormusta käyttänyt muutaman viikon yhdessä, ei se harmita ollenkaan, päin vastoin. Se kihlasormus on tehty nimenomaan tuon vihkisormuksen kanssa käytettäväksi ja sen näkee kun ne niin hyvin sointuvat yhteen.
  8. Maksoin puvustani (Blue by Enzoani) 500€. Ostin sen yksityiseltä myyjältä käyttämättömänä. Puku oli unelmapukuni, muita en kokeillutkaan. Edelleen nyt häiden jälkeen olen samaa mieltä, että se oli unelmapukuni ja aion puvun säilyttää. Alun perin olin ajatellut maksimibudjetin olevan 700-800€, mutta olen tyytyväinen, että puku oli edullisempi. Tärkeää toki on se, että puku on juuri sellainen kuin haluaa, mutta puvun käyttöaika on kuitenkin tosi lyhyt hintoihin nähden. Yli 1000€:n pukua en varmasti raskisikaan säilyttää, vaikka käytettynä puvun myynnistä ei täällä lukemieni myynti-ilmoitusten perusteella kovin paljon saa rahoja takaisin.
  9. Jos hakee vähänkään enemmän juomia, kannattaa lähteä Tallinnaan. Tosin aikaahan siihen menee enemmän. Me yhdistimme Pärnun matkan juomien haukun. Reittimatkat laivalla (auto+2hlö) maksoi 136€. Laivoista ei valittu kaikista halvimpia, vaan aikatauluun sopivat. Jos matkan tekee muulloin kuin kesäsesonkina, saa laivaliput vielä todella paljon halvemmalla. Kotiuduimme reissusta eilen, eikä kukaan kysynyt juomista mitään. Tullin auto kyllä seisoi satamassa, että kaipa he jotain pistokokeita tekevät. Uusien säädösten määrät kyllä olivat tosi suuret. Laskeskelin tuossa äsken, että juomiin meni 1051€. Jos olisin ostanut täysin vastaavat tuotteet Suomesta, olisi hintaa tullut 1791€. Konjakit saimme laivalta halvimmalla. Meillä oli yksi tietty konjakki, jonka halusimme ja se sopivasti oli Vikingin tarjouksessa. Tallinnassa asioimme SuperAlkossa ja Winestoressa. Satsiin kuului: kuohuviini 18pll, punaviini 36pll, valkoviini 18pll, passoa 3l, olut 12 lavaa, siideri 4 lavaa, lonkero 5 lavaa, konjakki 3l, likööri 3l, limsa 2 lavaa.
  10. Hei, Ostimme miehelleni sormukseksi 8mm leveän titaanisormuksen. Hän otti sormuksen käyttöön kolme viikkoa sitten. Sormus on jo nyt mennyt todella rumaksi. Se on pelkkää naarmua täynnä koko sormus. Lisäksi mieheni ei ole pitänyt sormusta sormessaan esim. kuntosalilla tai muussa toiminnassa, jossa se voisi vaurioitua. Olen siinä käsityksessä, että nimenomaan titaanisormukselle ei näin pitäisi käydä. Olenko väärässä? Itse en ole edes hopeasormuksia vuosien saatossa saanut noin naarmuisiksi. Ajattelin kysyä asiasta täällä ennen kuin menen valittamaan asiasta sormuksen myyneeseen liikkeeseen.
  11. Kutsut ovat menneet perille viikko sitten ja 41% on ilmoittautunut. Nyt on vaan maltettava odottaa loppuja. Kesä on kuitenkin tulossa, joten eiköhän muutakin mietittävää ole.
  12. Onko kellään kokemuksia DreamProm.com:ta? Tittatukin kyseli tästä. Olen ajatellut, että tilaisin kaasojen mekot sieltä, kun Suomesta en ole nättejä, sopivia, violetteja mekkoja löytänyt. Ja tuolla oli nätti, violetti ja vielä kohtuuhintainenkin mekko tarjolla.
  13. Isthle, minä olen myös aina ollut sellainen, että syön ensimmäisen kerran vasta joskus iltapäivällä. Koskaan en ole syönyt aamupaloja, olen vain alkanut voimaan pahoin pelkästä aamupalan ajatuksestakin. Lounaan söin joskus 15 aikaan iltapäivällä. Puoli vuotta sitten kuitenkin päätin, että minun on mahduttava ihanaan hääpukuun. Suurin ero on entiseen elämään on se, että olen pakottanut itseni säännöllisempään ruokarytmiin. Nykyisin pystyn syömään appelssiinin aamupalaksi ja lounaan syön jo joskus 13-14 välillä. Pyrin myös syömään pieniä välipaloja (esim. helposti syötäviä smoothieita), vaikka joudunkin itseäni niistä muistuttelemaan. Uskon kuitenkin, että suurin syy laihtumiselleni on säännöllisempi ruokarytmi. 2-kymppisenä keho toimi aivan erilailla kuin nyt 3-kymppisenä. Ja kolmen kympin kieppeillä muutamia ylimääräisiä kiloja alkoi mahaan kertyä, vaikka liikuntamäärät tai ruokailutottumukset eivät muuttuneet. Nelisen kiloa on nyt lähtenyt puolessa vuodessa kuin itsestään.
  14. Onko kellään kokemusta perinteisen valssin sovituttamisesta raskaaksii? Mikä valssi? Hakusessa on nyt häävalssi. Timo Rautiaisen versio Akselista ja Elinasta on hyvä, tosin pikkasen pitäis vielä nopeuttaa tahtilajia. Hidas valssi on sen verran hankalaa. Viikatteen Mintun ja Vernerin häävalssikin on ihan jees, tosin se on jo ehkä pikkasen liiankin nopea.
  15. Kaaso kysyi minulta tovi sitten, että kutsummeko me kaikki vieraat kerralla vai kutsummeko lisää porukkaa sitten kun tiedetään ketkä eivät tule paikalle. Sanoin hänelle suoraan, että kyllä me kutsumme kaikki kerralla. Itsellä olisi B-luokan kutsun saaneena sellainen olo, että olisin vain täytettä ja mieluummin he olisivat ottaneet jonkun muun kuin minut juhliin. Tästä syystä me teimme ensin vieraslistan ja sen perusteella etsimme sopivan kokoisen juhlapaikan.
×
×
  • Create New...