Nuppunen

Aktiivijäsen
 • Content count

  39
 • Joined

 • Last visited

About Nuppunen

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Keski-Suomi
 1. Myös meillä oli aivan fantastinen loma :-X . Olen osittain eri mieltä Aruban liioista turisteista aiemmin kirjoittaneiden kanssa: low rise-alueella, eli siellä, missä on "matalia" hotelleita, ei todellakaan ollut liikaa turisteja. Rannalla oli tilaa vaikka kuinka ja aurinkotuoleja oli aina saatavilla. Palvelukin oli erinomaista. Lentokonekaan ei ollut edes puoliksi täynnä. High rise-alueella, eli siellä missä puolestaan oli korkeita hotelleita vieri vieressä, turisteja oli varmaan enemmän ja meno oli ainakin amerikkalaisten osalta aika railakasta. Riippuu siis varmasti aika paljon hotellin sijannista, millaiseksi Aruban kokee. Eagle beach, jolla osa low rise-alueen hotelleistakin sijaitsee oli kaunein koskaan näkemäni ranta ja olen kuitenkin matkustanut paljon. Ruoka oli todella herkullista, häämatkalaisille kohde oli todella romanttinen ja hintataso oli kohtuullinen. Lähtisin milloin vaan uudestaan .
 2. Kiitos Marzupilami, kun sait muutenkin korkealla leijailevan matkakuumeeni entistä suuremmaksi. Tänään olisi lähtö ja sinun kirjoituksen jälkeen en voi muuta sanoa kuin että olen enemmän kuin tyytyväinen siihen, että valitsimme häämatkakohteeksemme juuri Aruban. ;D Toivottavasti meillä on yhtä onnistunut loma !!! Ja eiköhän häämatkalla muutenkin ole aika ihanaa . :-X
 3. Voisitko Unanna antaa jotain hyviä vinkkejä esim. ravintoloiden tms. suhteen. Olemme lähdössä häämatkalle ensi viikolla samaan hotelliinkiin, missä te olitte. Paljon jeepin vuokra oli? Kuinka paljon kannattaa varata käyttörahaa???
 4. Nukuin loistavasti ;D. Edellistä iltaa vietin kaasojen kanssa ja hieman venähti...Pieni jännitys oli jo silloin, mutta todella onnellinen ja seesteinen olo, vaikka sulkista erossa olinkin päättänyt yöni viettää .
 5. Tuo 10 % on kyllä aika paikkaansa pitävä luku. Meidän 170 kutsutusta 152 pääsi paikalle (mukaan luettuna myös vauvat).
 6. Rahaa meni pitkälle yli kymppitonnin, mutta hetkeäkään ei ole kaduttanut. Juhlat olivat kaikkea sitä, mistä olin aina unelmoinut - ehkä enemmänkin. Se korvaa mielestäni kaiken sen piiiiiiitkän luottovelkojen maksun, mitä on edessä...ja kauan. Onneksi molempien vanhemmat sponsoroivat suurilta osin. Muuten unelmasta ei olisi tullut totta.
 7. Harmi, ettei tullut katsottua :-?. Jossain lehdessä oli hiljattain juttua, että Aruba on Karibian saarista tai kohteista ylipäätään (en muista varmaksi) se, jonne ihmiset eniten haluvat palata aina uudestaan ja uudestaan :-X . Ei siis paha valinta... ;D
 8. Pelkästään Aruballe...
 9. Millon te ootte lähdössä, jos saa udella...?
 10. Meille tulee myöskin 517. Se on ollut melkein kaikissa häissä,joissa olen ollut ja pidän siitä . Lisäksi melkein kaikki osaavat sen - ei tartte papin yksin lurittaa .
 11. Olet oikeassa Bomburee: sulla oli aivan uskomattoman hienot polttarit . Omia vasta odottelen, mutta jos noista odotuksista lähtee liikkeelle, niin pettymys on varma . Ihanat kaasot ja ihania ystäviä sulla !!!
 12. Koska meilläkin juhlatila on rajoitetun kokoinen, jouduin jättämään muutaman sellaisen kaverin kutsumatta, jotka ehkä olisin muuten halunnut kutsua...Tai he ainakin olettivat tulevansa kutsutuksi :. Yhden olen tuntenut vasta vuoden ja silloin oli jo juhlapaikka varattu, joten kaiken järjen mukaan hänen olisi pitänyt osata varautua siihen, ettei kutsua tule, mutta hän loukkaantui kuitenkin, kun ei saanut kutsua... Mietin jo kun nyt on tullut muutamalta tieto, ettei pääse tulemaan, että kutsuisin hänet, mutta sekin tuntuisi typerältä... Yhdelle toiselle selittelin kautta rantain, ettei hän tullut kutsutuksi. Se oli TODELLA nolo tilanne :-[, mutta kun hän puhui häistä koko ajan ja selvästikin odotti tietoa... Yksi kaveri, jota en ole edes nähnyt muutamaan vuoteen, ehdotti että tulisi kanssani etsimään hääpukua...Onneksi ehdin löytää pukuni ennenkuin olimme seuraavan kerran yhteydessä...Jos hän olisi pukuakin tullut valitsemaan niin varmasti olisi odottanut myös kutsua... Onhan näitä siis aina - henkilöitä, jotka jostain syystä olettavat tulevansa kutsutuksi, vaikkeivät välttämättä ole koskaan tavanneet sulhastakaan näiden monen vuoden aikana, jotka mekin olemme jo yhteistä polkua tallustaneet...
 13. Liian vakavasti tuota kullan hinnan nousua ei tosiaan kannata ottaa, koska meille sanottiin tammikuussa, että viimeistään helmikuussa kullan hinta nousee roimasti ja nyt jos perheelle on sanottu, että hinnat nousevat heinäkuussa, niin tulee vähän sellainen olo, että se nyt on vaan jonkinlainen argumentti, mitä kultasepän liikkeissä käytetään, että saataisiin asiakkaat tekemään päätöksiä hieman nopeammin ;D.
 14. Noin puoli vuotta sitten kävin ensimmäistä kertaa ihastelemassa vihkisormuksia, mutta lopullisen päätöksen tein (eli löysin sen unelmasormuksen :-X ) reilu kuukausi sitten. Viime viikolla kävimme miehen kanssa tilaamassa sormuksen. Aikaa häihin oli silloin 6 viikkoa. Kultasepän liikkeessä sanoivat jo aiemmin, että sen 6 viikkoa he tarvitsevat sormuksen tilaamiseen aikaa.
 15. Minä en myöskään sen puolen tunnin takia tuhlaa rahojani mihinkään huiviin olkapäiden peitoksi >. Jos joku järkyttyy nykypäivänä paljaista olkapäistä, niin kannattaa sitten laittaa silmät kiinni vihkimisen ajaksi 8-). Valitsin olkaimettoman puvun siksi, koska se on kaunis ja koska halusin sellaisen - miksi siis peittelemään sen kauniita yksityiskohtia huivilla. Kirkko on juuri se paikka, missä vieraat ensimmäisen kerran todella mittaavat morsianta päästä varpaisiin, joten kyllä kauniin pukuni pitää päästä kunnolla esille .