Jump to content
Naimisiin.info

pupu1

Aktiivijäsen
 • Posts

  66
 • Joined

 • Last visited

About pupu1

 • Birthday 06/15/1987

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Kaarina

pupu1's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. pupu1

  Hääpuku

  Kuvia minusta hääpuvussani
 2. Teksti, joka liitetään hääkutsuun, voi olla omaperäinen, mutta mielestäni siinä ei kuulu olla liikaa ohjeita. On todella vaikeaa saada selvää, jos ohjeistusta ja runostelua on sotkettu keskenään.
 3. 1. Ei missään nimessä liian lähellä häitä. Varsinkin kun miehillä on aina tapaturmariski. Kiva mennä naimisiin pandan kanssa. 2. Ei liikaa tekemistä. Polttareissa on kiva keskustella kaikkien kanssa. 3. Ei yksilösuoritteita liikaa. Polttarit on yhteinen tapahtuma. 4. Nöyryyttävä pukeutuminen on ehdoton ei.
 4. Jos olet valmis näkemään vaivaa paikan laittokuntoon voin lämmöllä suositella Liedon Vanhalinnan puimalarakennusta. Laitettiin sitä kuntoon koko päivä, mutta siitä saa omilla koristeilla todella nätin. Plussaa on se, että sen saa koko viikonlopuksi aika huokealla hinnalla. Ainut ongelma on, että sitä ei saa kunnolla lukkoon. Tästä syystä mieheni jäi sinne edeltäväksi yöksi. Onneksi jäi sillä siellä pyöri paikallista nuorisoa yöllä ja häiden jälkeen tilaan oltiinkin murtauduttu. Onneksi siellä ei ollut mitään.
 5. Omalla kokemuksellani voin sanoa, että älä missään nimessä ajattele jättäväsi mitään muuta kuin itsesi laittamisen aamuksi. Moni ystäväni on tehnyt sen virheen, että hääaamuna on mennyt hääpaikalle koristelemaan taikka askartelemaan viimeisiä tilpehöörejä. Itse keskityin itseeni =) Hyvä lenkki, sauna ja aamupala. Sitten rauhassa kaikki kuntoon ja kirkolle odottelemaan.
 6. Järkytyksekseni mies kertoi, että buddjetti ylittyi kuudella tuhannella eurolla... Koko häiden summaksi meni 16000 euroa. Aivan sikakallista, mutta hääpäivä oli unelmieni täyttymys. Jotenkin se raha vain valuu joka puolelle ja et pysty kontrolloimaan niitä pieni sadan euron eriä, jotka plumpsahtelevat sinne ja tänne.
 7. Mies oli järjestäyt koko päiväksi ohjelmaa. Mentiin aamulla kaupungille, jossa käytiin leffassa, syötiin ja hörppäilemässä kuoharia vuosipäivän kunniaksi. Illalla lähdimme risteilylle, jossa myös tapasimme toisemme, ja mies oli varannut mukavan hytin, jossa oli kuoharia odottamassa. En osannut odottaa ollenkaan, että se olisi saanut aikaiseksi kosia minua. Kuitenkin kosiminen tapahtui, aika kiiruulla koska pöytävaraus odotti =), ja vastasin myöntävästi. Sormus oli muuten liian pieni
 8. 1. Enemmän aikaa häiden järjestelyyn. Nyt tuntui menevän aika tiukoille. 2. Kaikkea pitää kokeilla etukäteen. Ruoka, juoma, bändi... 3. Häävalssi... En pysynyt lankkulattialla pystyssä ja laahus oli edessä
 9. Mukavinta on se, että tietää minkälaista arki on. Ei tule suuria yllätyksiä ja saa jakaa kodin sekä ajan oman rakkaan miehen kanssa. Eihän arki sinäänsä muutu mitenkään, mutta tunne siitä, että kuulumme yhteen on tärkeä.
 10. Häälahjat menivät miehen isän ja äidin mukana anoppilaan, josta nousimme ne heti reissusta palattuamme. Varsinaisia lahjoja ei tullut hirveästi sillä olimme toivoneet rahaa, jotka käytimme matkalla. Kuitenkin muutama ihan mukava lahja tuli. Lisäksi saimme yhden todella tarpeettoman lahjan, mutta sen miehen ystävät olivatkin ostaneet pilke silmäkulmassa... Myöhemmin tuli mieleen, että olisihan kaikki lahjat voinut avata yleisön edessä, mutta jotenkin se unohtui kiireessä ja ehkä se on tarpeetonta?
 11. Mies jäi vielä hääpaikalle kun lähdin vanhempieni luokse nukkumaan. Soiteltiin illalla ja kun yritin saada unenpäästä kiinni niin yllättäen uni ei tullut ollenkaan. Pyörin ja hyörin kunnes nukahdin kello kolmen jäljestä. Nukuin muutaman tunnin ja nousin ylös. Virtaa oli koko päivälle, mutta kun tulimme yöllä hotellihuoneeseen uni tuli melkein heti... Aamulla olikin vireä olo ja huomenlahjan ja rymistelyjen jälkeen oli mukava lähteä lentokentälle ja reissuun
 12. Häälahjarahat meni yleelliseen häämatkaan sekä häiden maksuun. Osa vielä kummittelee puolen vuoden jälkeen visakortilla... Sitä joutuneekin makselemaan vielä puoli vuotta pikkuhiljaa. En silti kadu pätkääkään niiitä luksushömppiä, joita mieheni kanssa tehtiin häämatkalla. Tuskin tulee toista tilaisuutta, jossa voi surutta käyttää rahaa juuri sellaisiin asioihin kun haluaa. Ei ole kaduttanut jälkikäteen.
 13. Eilen isä kävi jättämässä minulle kirjeen ja vaikka häistä on jo kulunut puoli vuotta niin silti se joutui kirjoittamaan kirjeen kahdesti, koska sukunimi tuli ensiksi väärin =) On kyllä edelleen aika outoa saada kirjeitä, joissa on uusi sukunimi. Ystävä kertoi, että vielä kolmen vuoden jälkeen voi epähuomiossa kirjoittaa allekirjoituksen väärällä nimellä... Kaipa tähänkin tottuu
 14. Meille oli ehdottoman selvää, että lapset kutsutaan myös häihin. Ollaan kyllä puolison kanssa oltu sellaisissa häissäkin, jossa on ns. lapsikielto. Jotenkin tuntuu todella harmilliselta, sillä nimenomaan lapset nauttivat näistä arkea rikkovista mukavista tilaisuuksista. Silti on tärkeää, että jos lapsia ei saa ottaa häihin niin kieltoa noudatetaan.
×
×
 • Create New...