Jump to content
Naimisiin.info

Annetta

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Käyttäjän Annetta kaikki viestit

  1. Annetta

    Mitkä häämarssit ja valssi teillä?

    HIphei! Nyt meilläkin alkaa jo olla hommat tiedossa - taitaa jo olla aikakin!!! Kirkkoon mennessä Markku Kopiston Häämarssi ja pois tullessa se iki-ihana Prinsessa Ruusunen. Häävalssina tanssitaan Elokuun häävalssi - sopiihan se toukokuulekin!
  2. Meille tulee (ainakin tällä hetkellä) ekaksi valssiksi Ismo Alangon "Tuulipuvun tuolla puolen". Siiinä on mun mielestä kauniisti tuotu esiin se, että tuulipuvun eli siis arjen tuolla puolen se rakkaus roihuaa, vaikka jokapäiväisessä elämässä välillä riidellään, riudutaan ja arasti sovitaan. Tosin toi Ismon Elokuun valssi on nyt vasta tullut tietooni ja katotaan miltä se kuulostaa.. ALanko olis niin hyvä kun se on meidän lemppari ja kaikki meidät oikeesti tuntevat sais valssin alkaessa hymähdellä, et vai niin... ;D Se olis tosi meitä!
  3. Onko tuota "Suomi-merkkiä" vielä myynnissä? Musta se ois tosi ihana, kun en tykkää mistää lässyjutuista.. TOsin eiköhän tässä vajaan vuoden sisällä ala lässytykset kiinnostaa - sitähän häät ja naimisiin meno pääasiassa on!
×
×
  • Create New...