Jump to content
Naimisiin.info

hallanvaara

Morsian
  • Viestit

    13
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä hallanvaara

  • Syntymäpäivä May 22

Profile Information

  • Gender
    Female

hallanvaara's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Pyöritellään useampaa vaihtoehtoa. Kukkien sipulit/siemenet olisivat mieluinen vaihtoehto, esim. krookuksia, jotka kukkisivat sitten aikaisin häitä seuraavana keväänä. Toinen vaihtoehto olisi hääkahvi/tee/kaakao ("Pimeneviin iltoihin" tms.), ja kolmas tuoreet yrtit esimerkiksi paikkakorttiin mukaan. Pääasia, että olisi enemmän jonkinlaista käyttötavaraa eikä tilpehööriä. Aivan uunituore, erikoisemmin maustettu leipäkin vieraiden mukaan voisi olla hauska (elle satu olemaan hääjuhla täynnä karppaajia )
  2. Olemme varautuneet maksamaan kaiken itse, mutta emme sano ei, jos sulhasen tai minun puolelta ilmenee halukkuutta osallistua rahallisesti.
  3. Kihlausajaksi tulee 1 v. 8 kk.
  4. Pihistys: Kummankin puvut: käytettynä ostaminen / vuokraaminen / teettäminen halvempaa kuin uusina ostaminen Ei bändiä: ei tule niin tanssipainotteiset häät, etteikö äänentoistolla selvittäisi. Kaveripiirissä laulu- ja soittotaitoisia. Pöytien koristelu: pyritään yksinkertaisuuteen, vain 2-3 elementtiä, joista yksi on jo ohjelmat/menut, muuten vain paljon kynttilöitä ja valkoisia kukkia. Mahdollisesti luonnosta esim. havukrasseja, jolloin ilmaista. Hääyön vietto hotellissa: morsiamen mielestä maailman turhin rahareikä. Kotiin voi ostaa shamppanjaa jne. Lahjaksi häämatkankassaan osallistumista eikä materiaa Autokuljetus lähipiiristä eikä ostettuna tai mahdollisesti jopa oma auto Ei heittokimppua Juhlapaikalle saa tuoda omat juomat Panostus: Juhlatila + hyvä menu ja juomapuoli (koska tärkein osa vieraiden viihtyvyyttä) Sormukset (koska sormissa loppuelämän) Valokuvaus (koska sormusten lisäksi ainoa konkreettinen asia, joka jää jäljelle) Kutsut ja muut paperi/askartelutyöt; pöytäohjelmat/menut, paikkakortit/”hääkarkki”rasiat, kiitoskortit. Kumpikaan meistä ei ryhdy siihen rumbaan, että askartelisi nämä itse, tilataan. Poikkeuksena pöytäkartta ja pöytänumerointi, varmaan tehdään itse. Tarjotaan myös jatkot/iltapala/saunominen Yleensä se tarkoittaa myös huomattavaa säästöä, jos lähipiirissä on kampausten taitajia tai meikkaajia. Meillä ei näin valitettavasti ole.
  5. Kihlat ovat keltakultaa. Syynä laiskuus (en halua huoltaa usein) ja miellyttävyys omaan silmään. Vihkistäni toivoisin rose/puna/whateveryouwanttocallitkultaista tai sitten ihan keltakultaista.
  6. Ronskilla kädellä laskettu alustava budjetti on tällä hetkellä 11 000 euroa. Toivon, että selviämme n. 9000 eurolla. Budjettiin on laskettu sekä kihlasormukset että vihki, mutta ei häämatkaa (toivomme lahjana). Vieraita kutsutaan 75-85, joista tällä hetkellä 11 lapsia.
  7. Lista on alustava, tällä hetkellä n. 75-80. Ehdoton maksimi on 90. Lapsia (12 v. tai alle, sisältyvät kokonaislukuun) tällä hetkellä listalla 11. Ystäviä on aika tarkkaan puolet tuosta lukumäärästä.
  8. Kaksi kaasoa: pitkäaikainen ystäväni ja pikkusiskoni. Miehen best man tulee olemaan lapsuudenystävä. Mietimme vielä seremoniamestaria, jos jo pyydettävistä tuntuu, että ovat liikaa esillä. Siihenkin pestiin löytyy onneksi erinomaisia ja kokeneita ehdokkaita ystäväpiiristä.
  9. Kosintaa ei ollut, sovimme yhdessä ja ostimme sormukset yhdessä. Kihlajaiset sekä perheille että lähimmille ystäville.
  10. Aikuisiän akne aiheuttaa surua ja murhetta, joten ihonhoitoon pitäisi panostaa ja syödä mahdollisesti pitkä kuuri. Tukankasvatusprojekti on menossa, mutta minulla oli vuosia todella pitkä ja hyväkuntoinen tukka, joten ei se mitään uutta ole. Raidoitusta jatketaan kuten tähänkin asti, samoin kulmien värjäystä. Geelilakkaus ranskalaisella manikyyrilla, mahdollisesti irtoripsiä jos ne suunnitellun meikin kanssa hyvältä näyttävät. Kiinteytyä olisi tietysti kiva sieltä ja vaikka vähän täältä, mutta pysyvä elämäntapamuutos olisi parempi tavoite, eikä sinällään liity mulla häihin. Muuten se perussetti, eli kampaus ja meikki ammattilaisella. Itselleni (huom! Itselleni) vierailta tuntuvat rakennekynnet, pidennykset ja lisäkkeet, rusketuksenhankinta ja hampaidenvalkaisu, joten niitä ei varmaan nähdä.
  11. Ketjussa on ollut puhetta Martinhovista. Vinkkinä sanoisin, että kannattaa olla todella aikaisessa: teimme varauksen vuodelle 2015 noin kuukausi sitten ja emme olleet ensimmäisiä elokuun viikonlopun varaajia. Ensivaikutelma: emäntä vaikuttaa ammatti-ihmiseltä, olivat joustavia ja osasivat ehdottaa jo nyt monenlaisia vaihtoehtoja, menuhintaan, vaikka tyyris onkin, sisältyy kohtuullisen paljon, omat alkoholit saa tuoda, pihapiiri on upea (varsinkin ajomatkan viimeisten satojen metrien järkytyksen jälkeen ) ja jatkopaikka tarjolla samassa paikassa. Miinuspuolena pientä pintaremonttia tulossa (joiden suunnitelmia emäntä esittelikin) ja se, että ruokasali on aavistuksen ahdas (90 henkeä mielestäni ehdoton maksimi). Tarkoitus olla kuitenkin paljon ulkona, jos vain sää sallii. Kokemuksia kokeneemmilta, jo paikassa juhlineilta, luen edelleenkin mieluusti!
  12. Lapsena/nuorena neljät. Aikuisiällä kuudet (ystäväpiiri on aloittanut aikaisin ja edennyt n. häät per vuosi -tahtia).
  13. Häät elokuussa 2015. Häiden aikaan molemmat 28, minä työelämässä, kuten jo nytkin, mutta toivottavasti vähän vakaammassa asemassa (pitkiä määräaikaisuuksia tällä hetkellä). Mies opiskelee ja käy toivottavasti töissä samalla. Ei lapsia, karvakaveri toivottavasti pian. Omistusasunnon hankinta osuu hyvällä tuurilla samaan saumaan häiden kanssa. Olemme kulkeneet yhteistä taivalta häiden aikaan n. 6,5 v., joista avoparina 5 v.
×
×
  • Create New...