kiika

Aktiivijäsen
 • Content count

  28
 • Joined

 • Last visited

About kiika

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Me hankittiin kihlasormukset teettämällä ja sitten kun oli aika mennä katsomaan vihkisormuksia, niin ei mikään tän teetetyn sormuksen kanssa passannut, joten teetettiin sitten vihkisormus. Samanlainen rakenne ku kihlasormus, mutta siihen tulee 6 timanttia. Ja se tuli maksamaan noin. 700 €
 2. Ei minullakaan ketään kaasoksi ollut. JOten jouduin pyytämään omaa pikkusiskoa ja sit sen poika kaveri tuli bestmanniksi:)
 3. MInä tilasin suklaasydämmet sinellilstä, koska en löytänyt muualta. Ja saa luvan olla hyviä, koska olivat niin hirveen kalliita. Cabriella mistä karkkikaupasta ostit?
 4. Niin olen minäkin nähnyt hirveästi painajaisia:) Ja jännittää
 5. Meille tulee iha ammattiviedoija. Videoi ensiksi vihkimisen kirkossa ja sen jälkeen koko hääjuhlan.
 6. Ei kiitos:) en voisi koskaan kallista äidin ompelemaa pukua pilata:) kuitenkin niin arvokas:D
 7. Tuntuu et nää ei oo mitään minuun verrattuna:) mä oon oikeasti niin herkkä ihminen, että saa nähä mitä omista häistä tulee. Mun kaverilla oli häät keväällä ja olin silloin vaihdossa Unkarissa niin en päässy sinne. Sillä oli ollut sit siellä videokuvaaja ja se näytti sit mulle sen videon. ni voi hirvee, että mua itketti.. saa nähä mitä sitte tapahtuu ku ite menee sinne:D
 8. Tietää joo:) eipä tuo mitään oo meinannu:D
 9. Itekki olen törmännyt tohon. varsinkin työpaikalla. En oo vielä naimisissa ni kaikki jo luulee et oon raskaana. Se on tulee sitte ku on tullakseen:)
 10. Tottakai itse tehdään niin näkyy oma kädenjälki:) Vaikka ei niin hirveesti kiinnosta askarrella:)
 11. Äiti ompelee. Anopin mielestä vuokrattu puku on tosi huono. Ja äitini on joskus ollut hääpukuliikkeessä töissä ja sano kokemuksellaan, että ne on tosi huonoja.. Niitä koko ajan pienennetään ja suurennetaan ja ym ym... ja pestään tosi paljon.. parempi aina itse tehty:D omasta mielestäni:)
 12. Sulho ei osallistu paljo yhtään. Jos jotain kysyy, että miten tämmönen ja tämmönen. ni sano vaan et "en tiiä" "iha sama mulle"... Kuulemma jos se vastaa jotain ni se ei kuitenkaa sovi:)
 13. Täällä tosi hyviä ideoita:) Mä aattelin et jos jää rahaa niin varmaan ostan sille digikameran tai kännykän. Jotain semmosta vastaavaa.
 14. tottai kai aina:) paitsi joskus on ihottumaa ni pakko ottaa poijjes:)