Jump to content
Naimisiin.info

marraskuun morsian 2014

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

marraskuun morsian 2014's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Missmarymary: Meillä onnittelut hoidettiin siten, että kun saavuimme kuvauksista, vieraat olivat pöydissä ja me jäimme siihen buffapöytien eteen seisomaan. Siitä sitten järjestyksessä (vanhemmat ensin jne.) jokainen tuli onnittelemaan vuorollaan ja sai onnittelun jälkeen tarjoilijalta maljan. Kun kaikki olivat onnitelleet ja me olimme myös saaneet omat lasimme, niin sulho sanoi muutaman sanan ja nostimme yhdessä maljan. Tämä toimi mielestäni oikein hyvin Ja tosiaan tuo tila toimi mielestäni täydellisesti tuohon vuodenaikaan, kynttilöillä sai ihanasti tunnelmaa eikä mitään ylimääräisiä koristeita juurikaan tarvittu. Suosittelen lämpimästi myös niitä spottivaloja!
  2. Moikka! Meillä oli 80 hengen häät marraskuussa Wanhassa Bäckbyssä ja olimme erittäin tyytyväisiä kokonaisuuteen! Meillä oli 8-hengen neliöpöydät ja meille hääparina oma pöytä. Lisäksi karkkibuffet, lahjapöytä ja bändille tila. Ruoka oli erinomaista ja tila oli oikein toimiva, henkilökunta ammattitaitoista ja ystävällistä. Ainakin tuolla henkilömäärällä tilaan mahtui myös hyvänkokoinen tanssilattia. Virallisia jatkoja meillä ei ollut, mutta kaaso oli järjestänyt halukkaille bussikuljetuksen Helsinkiin. Osa päätyi bussin kyydissä keskustaan ja osa taisi jatkaa Hotelli Vantaaseen. Voin siis lämpimästi suositella ko. juhlapaikkaa häihin ja muihinkin juhliin!!
  3. Heippa, Juhlimme häitämme marraskuussa pääkaupunkiseudulla ja sopiva bändi olisi hakusessa. Olemme pyytäneet tarjousta The Sense -bändiltä, joka vaikuttaa mielestämme hyvältä. Onko kellään kokemuksia ko. bändistä?
  4. Heippa! Meillä häät on marraskuussa Wanhassa Bäckbyssä, ja mielelläni myös katselisin kuvia syys-/talvihäiden koristeluista. Paikka vaikuttaa kyllä todella ihanalta ja juuri meille sopivalta. Kiva kuulla, että muillakin on ollut positiivisia kokemuksia! Toki tuo varaussysteemi harmittaa niiden puolesta, ketkä ovat sitten jääneet kokonaan ilman päivää.
×
×
  • Create New...