Glera

Rouva
  • Content count

    486
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Glera

  1. Sori OT, mutta tiesithän, että kirkosta voi erota melko helposti täälä: http://www.eroakirkosta.fi/. Siellä voi myös laskea, paljonko kirkollisveroa maksaa...
  2. Olen edellisten puhujien kannalla, eli molemmille päälle oman tyyliset vaatteet. Ei naisellisenkaan puvun tarvitse olla kermakakku. Tästä ketjussa on mielettömän kauniita housupukuja http://www.naimisiin.info/yhteiso/index.php?showtopic=18751 ja täälä jakkupukuja http://www.naimisiin.info/yhteiso/index.php?showtopic=18738.
  3. Meillä oli booli (sekä viini, olut, siideri ja lonkero) tarjolla heti kun juhlapaikalle saavuttiin. Jokainen sai siten valita itselleen mieluisimman juoman, eikä esim. ruokaa odottaessa joutunut istumaan kuivin suin.
  4. Kirkkoon kuuluminen maksaa kuitenkin vuodessa sen keskimäärin 300 euroa, joten jos joku on valmis tämän summan (tai jopa tuplana, jos molemmat liittyvät) vihkimisestä maksamaan, niin luulisin olevan ihan hyvä diili kirkollekin. Ompa niitä tapakristittyjä kirkon jäsenistä varmaan muutenkin aika suuri osa.