Jump to content
Naimisiin.info

Angel81

Rouva
  • Viestit

    15
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Angel81 kaikki viestit

  1. Todella hienot, Nat! Meillä on tällaiset rasiat. edit. Ja itse nämä rasiat on tosiaan askarreltu alusta loppuun.
  2. Angel81

    Kreikka

    Athos-vuorelle menevien miestenkin täytyy anoa lupaa paljon aiemmin, joten luostareihin pääseminen ei ole niinkään yksinkertaista. Lisäksi jos mies saa luvan mennä Athokselle, niin hänen oletetaan osallistuvan munkkien elämään (rukouksiin, ruokailuihin jne) melkein koko käynnin ajan siellä. Lisäksi vierailijan täytyy vaihtaa luostaria joka päivä, eli hän saa viipyä vain yhden yön kussakin luostarissa. Näin kertoi opas meille, kun kävimme Athos-vuoren risteilyllä. Risteilylle kannattaa mennä, sieltä näkee luostarit hyvin!
  3. Angel81

    Kreikka

    Mihin hotelliin menette Afitoksessa?
  4. Angel81

    Kreikka

    Me olimme juuri Halkidikilla! Ihana paikka ja kuumaa riitti! Minne te tarkalleen olette menossa sinne? Me olimme Afitoksessa. Taskuvarkaita ei ole ja illalla uskaltaa liikkua aivan mainiosti. Käy kurkkaamassa kreikka.net-sivustoa, siellä on paljon infoa Halkidikistakin! Suosittelen lämpimästi paikkaa!
  5. En osaa sanoa Jungsborgista mitään, mutta rupesi kiinnostamaan, milloin vietätte häitänne? Meillä häät 29.7.2006. Ootko Kokkolasta kotoisin? Ai niin, tässä sivu erään parin häistä, jotka on vietetty Jungsborgilla. Löysin sivun täältä naikkareista.
  6. Kuvia Lahtisista olisi kyllä mukava nähdä!
  7. Kiitos tiedoista Heather06 ja Tiina_H!! Lisääkin tietoja saa antaa Lahtista myyvistä liikkeistä!
  8. Tietääkö kukaan, mitkä liikkeet Joensuussa, Kokkolassa tai Oulussa myyvät Lahtisen mallistoa? Tiina_H, saisitko mitenkään sormuksestasi kuvaa tänne nettiin? Haluaisin kovasti nähdä, millainen se on, koska luulen sen olevan sellainen, minkä itsekin haluaisin! Paljonko siis maksoit sormuksestasi?
  9. Häät ovat kesällä 2006 ja muutama päivä sitten pyysin kahta ystävääni kaasoksi. Suostuivat ilomielin!
  10. Angel81

    Sininen booli

    Meillä oli tupareissa sinistä boolia, jossa oli sitä blue curaqaota -likööriä, spriteä ja kuivaa valkoviiniä (en muista mitä). Booli oli tosi hyvää! Paitsi että olen kuullut että tuo likööri on aiheuttanut aikaisemminkin oireita (sydän lyö tosi nopeesti, huono olo..) ja sitä se aiheutti tupareittenkin jälkeen mulle ja kaverilleni.. En tiedä, mistä johtuu... Onko sitten liköörissä jotain lisäaineita, kofeiinia tms..
×
×
  • Create New...