Jump to content
Naimisiin.info

Angel81

Rouva
  • Viestit

    15
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Angel81

  1. Hei Snowie! Tiesitkö, ettei Athos-vuorelle pääse naiset ollenkaan... Mekin olisimme olleet kiinnostuneita paikasta, mutta ei kiinnosta miestä päästää yksin sinne, kun minäkään en kerran pääse...  ;D Jotain risteily-juttuja sinne järjestetään, ilmeisesti, joissa käydään lähellä Athosta, ja sinne pääsevät tottakai naisetkin mukaan.

    Olisi kiva kuulla, mitä tarkemmin ottaen olette ajatelleen tehdä esim. Tessalonikissa, jos olette suunnitelleet tarkemmin ja sitten matkan jälkeen vähän kuulla, millaista siellä on ollut. :)

    Athos-vuorelle menevien miestenkin täytyy anoa lupaa paljon aiemmin, joten luostareihin pääseminen ei ole niinkään yksinkertaista. Lisäksi jos mies saa luvan mennä Athokselle, niin hänen oletetaan osallistuvan munkkien elämään (rukouksiin, ruokailuihin jne) melkein koko käynnin ajan siellä. Lisäksi vierailijan täytyy vaihtaa luostaria joka päivä, eli hän saa viipyä vain yhden yön kussakin luostarissa. Näin kertoi opas meille, kun kävimme Athos-vuoren risteilyllä. Risteilylle kannattaa mennä, sieltä näkee luostarit hyvin!

  2. Reilun parin viikon päästä tämäkin pari lähtee kahdeksi viikoksi Halkidikiin, Afitokseen!! Ei millään malttaisi odottaa, kiva kuulla että muilla on hyviä kokemuksia. Toiveissa nähdä aitoa kreikkalaista elämää, käydä Thessalonikissa ja Athos vuorellakin  :) Ja tietysti rentoutua ja kuherrella rakkaan kanssa  :-X

    Mihin hotelliin menette Afitoksessa?

  3. Me olimme juuri Halkidikilla! Ihana paikka ja kuumaa riitti! Minne te tarkalleen olette menossa sinne? Me olimme Afitoksessa. Taskuvarkaita ei ole ja illalla uskaltaa liikkua aivan mainiosti. Käy kurkkaamassa kreikka.net-sivustoa, siellä on paljon infoa Halkidikistakin! Suosittelen lämpimästi paikkaa! :-X

  4. Meillä oli tupareissa sinistä boolia, jossa oli sitä blue curaqaota -likööriä, spriteä ja kuivaa valkoviiniä (en muista mitä). Booli oli tosi hyvää!

    Paitsi että olen kuullut että tuo likööri on aiheuttanut aikaisemminkin oireita (sydän lyö tosi nopeesti, huono olo..) ja sitä se aiheutti tupareittenkin jälkeen mulle ja kaverilleni.. En tiedä, mistä johtuu... Onko sitten liköörissä jotain lisäaineita, kofeiinia tms..

×
×
  • Create New...