Jump to content
Naimisiin.info

Selmanen

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Interests
    <a href="http://www.weddingcountdown.com/">
    <img border="0" src="http://img.weddingcountdown.com/ticker/w6caszo1.png" alt="wedding ticker" />
    </a>

Selmanen's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä kihloissa on päällä jo kaiverrus, jossa walesiksi lukee :"yksi rakkaus meidät yhdistää, yksi rengas meidät sitoo". Kaiverruksia ei vielä ole ja voi olla, ettei tulekaan. Vihkisormukseni on niin ohut, ettei siihen varmaan kaiverreta mitään... Sulholle tulee kuitenkin isävainaani kihlasormus vihkisormukseksi ja siihen kaiverrutamme jotain, tosin siihen päälle, kun anopin nimi lukee jo sisällä Ehkä siihen tulee päivmäärä roomalaisin numeroin ja lause No Matter what" (hääbiisimme mukaan) ja nimeni. Mulle ehkä kihlaan sisälle sama sulhon nimellä
  2. Eli meillä yhteinen kaveri on molemmille kovin rakas ja halutaan hänet häihin mukaan, Mietin vain kun mieheni on ollut tän naisen paras kaveri jo vuosia ennen mua mut nyt yhdessä ollessamme nainen on tullut parhaaksi ystäväkseni myös. Hän oli läsnä kun mieheni kosi ja haluaa varmasti olla osana häitämme. Aluksi päätimme hänen olevan yksi "sulhasmiehistä" hänen omasta halustaan, mutta nyt mietin,et haluisin hänet myös mulle avuksi. Omia siskoja mulla ei ole vaan kaasoni tulee olemaan mieheni sisko. Onko siis tällainen tuplarooli jotenkin mahdoton kun meillä on hyvin seremonittomat häät, maistraatissa naimisiin ja juhlat ravintolan saunatiloissa.Ei siis kaavoihin olla kangistuttu muutenkaan, mut mietin, onko liikaa pyytää hänet molempiin roolehin ja vielä tärkeämpää: miksi häntä kutsutaan juhlissa? Best woman?
  3. Selmanen

    Hyvin pienet häät

    Todella hieno ja omaperäinen idea. Meidän häät on myös kabinettitiloissa, joten lainaan tuota röyhkeästi, sorry!
  4. EN oo lukenut ihan kokonaan keskustelua loppuun mut kysyn silti: hakusessa olisi violetti/musta isokokoinen puku... Onko ihan tuhoon tuomittu idea edes lähteä etsimään (koko 46-48 ois kyseessä) suomalaisista morsiusliikeistä vai mitä teen?
×
×
  • Create New...